Glavni » general » Startups upoznaju investitore u StartINVAfrica 2015 u Lagosu

Startups upoznaju investitore u StartINVAfrica 2015 u Lagosu

general : Startups upoznaju investitore u StartINVAfrica 2015 u Lagosu

StartINVAfrica je izložba u Lagosu koja se održava od 17. do 19. prosinca 2015. godine. Događaj je nastao iz želje za uvođenjem novih ideja i predstavljanja novih poduzeća na više od 600 sudionika koji se sastoje od investitora, voditelja industrije, delegata i dionika.

Nigerijsko gospodarstvo doživjelo je snažan pad tijekom godina, što je dovelo do nekoliko društvenih i demografskih izazova, jedan od posljedica je visoka stopa nezaposlenosti (u posljednjem je tromjesečju bilo i više otpuštanja, posebno u bankarskom i financijskom sektoru sektori). Ti su izazovi omogućili da započne razgovor o talentu s ključnim i brzim mentorskim sjednicama, brzim parcelama, majstorskim tečajevima razgrananim zabavom i poslovnim umrežavanjem između poduzetnika, investitora i visokih delegata unutar i izvan Nigeriji.

U skladu s potrebom za diversifikacijom gospodarstva, StartINV nastoji doprijeti do malih poduzeća u svim sektorima gospodarstva; Agric i srodne tvrtke, moda i trgovina, proizvodnja i tako dalje. Nadamljivi poduzetnici i mala i srednja poduzeća trebaju se prijaviti na www.startinv.com i registrirati svoje poslovanje. Due diligence i autentifikacija provodit će se na svim malim i srednjim poduzećima koja će sudjelovati u programu, što će im omogućiti pravednu priliku da se kvalificiraju za ulaganje pojedinaca ili korporativnih organizacija u svoje poslovanje.

Preporučeno
Ostavite Komentar