Glavni » general » Započnite dijeliti sa svijetom o mobilnosti

Započnite dijeliti sa svijetom o mobilnosti

general : Započnite dijeliti sa svijetom o mobilnosti

Započela sam ovaj blog 2008. godine kao platformu za podijeliti svoje znanje o mobilnoj tehnologiji i iskustvima s uređajima i uslugama. Od Mobility Nigerije do onoga što je danas, rast je bio strašan. Međutim, vjerujem da je vrijeme da zelimo da mobilnost raste izvan mene.

Da; to je vrijeme sada.

Mobilnost je sada vaša!
Pregledavajući trendove na cijelom webu, moj je zaključak da ovaj blog najbolje može služiti mobilnoj zajednici otvaranjem tako da svatko može doprinijeti člancima i postovima izravno na blogu. Mnogi od vas su veliki mobilisti u svoje pravo i imaju bogato iskustvo dijeliti. Sada ste ovlašteni to učiniti. Mobilnost postaje bogatija i ima veću korist svima.

Vaši postovi mogu uključivati ​​vaše recenzije ili pojavljivanja vaših najnovijih telefona ili izvješća o vijestima. Svijetu možete reći o toj strašnoj novoj aplikaciji koju ste pronašli ili samo o svom omiljenom mobilnom operacijskom sustavu. Ako imate poteškoća s nečim mobilnim uređajem, možete i postaviti da biste zatražili pomoć ili prijavili žalbu o svom mrežnom operatoru. Također možete staviti svoje rabljene telefone za prodaju.

Mobilnost vam omogućuje objavljivanje i čitanje na mobilnom blogu Afrike broj jedan.

Korisnički upravljani blog - Otvoren i slobodan
Uglavnom, bacam Mobility otvoren tako da svatko je autor. Razmislite o novoj mobilnosti kao blogu koji se temelji na korisnicima. Baš kao na Facebooku, Twitteru ili bilo kojoj drugoj javnoj društvenoj mreži ili forumu. Jednostavno se registrirajte i odmah možete početi pisati vaše članke.

Također pročitajte: Morate imati Android aplikaciju: Memorijalni trener

Osim toga, možete se prijaviti sa svojim Facebook, Google, WordPress.com ili Yahoo računom, ako već imate jedan, u kojem slučaju nećete morati registrirati račun na Mobility.

Možete dodati sliku profila na svoje postove automatski koristeći Gravatar i kratki bio kao dobro. To je tvoje, i to je besplatno za život.

Izdati
Samo kliknite gumb "Dodaj post" na vrhu bilo koje stranice. Pogledajte sliku u nastavku:

Ako niste prijavljeni, od vas će se zatražiti da to učinite s bilo kojim od navedenih podataka o računu.

Tim mobilnosti i dalje će voditi uredničku kontrolu nad onim što se objavljuje. To je kako bi se osiguralo da članci o mobilnosti održavaju kvalitetu čiji su čitatelji navikli. Želimo originalne spise dobre kvalitete, a ne rehashes ili članke koji su jednostavno kopirani s drugih web stranica.

Kao takav, svi objavljeni članci bit će pregledani u svrhu kontrole kvalitete i uredni za jasnoću prije objavljivanja. Nemojte povezivati ​​slike s interneta. Umjesto toga prenesite svoje slike (bez slike zaštićenih autorskim pravima molimo).

Nacrt : Dok još radite na postu, spremite ga kao "Nacrt". Uređivač neće pregledati bilo koji post označen kao "Nacrt".

Na čekanju na recenziju : Kada ste spremni za pregled vašeg članka za objavljivanje, spremite ga kao "Na čekanju za pregled".

Komentari i umjerenost
Kao i bilo koja druga mreža ili forum, morat ćete biti prijavljeni da biste objavili komentare. Naravno, ako već imate Facebook, Google, Yahoo ili WordPress račun, možete se prijaviti s bilo kojim od njih da to učine.

Također pročitajte: BlackBerry pokreće uslugu BBM Music

Moderiranje komentara onemogućeno je. Slobodno se izrazite kako vam odgovara. Ipak, u vrlo ekstremnim slučajevima zlostavljanja korisnik može biti suspendiran ili zabranjen.

Mister Mo i Mobility Universe
Samo u slučaju da se pitate ako to znači da se gospodin Mo bijega, nemojte se bojati. Ja ću nastaviti postavljati one članke koji vam tako dobro uživaju. Ali mobilnost postaje bogatija jer sada svatko može podijeliti besplatne i korisne informacije o mobilnoj tehnologiji.

Brzi sažetak
- Mobilnost je sada vaš blog za mobilni životni stil
- svatko se može prijaviti za objavljivanje recenzija, mišljenja, pritužbe ili čak prodaje osobnih stvari
- prenesite izvorne slike u svoje postove (bez materijala zaštićenog autorskim pravima molimo)
- za prijavu možete koristiti svoje podatke za Facebook, Google, Yahoo ili WordPress.com
- nema više moderiranja komentara

Dobro došli na novi Mobility blog! Dobro došli na svoj blog!

Potpisan,

Gospodine Mo
za: Mobility Team

Preporučeno
Ostavite Komentar