Glavni » general » WAP uslugu Starcomms

WAP uslugu Starcomms

general : WAP uslugu Starcomms

Pa, izgleda da smo propustili Starcommsovu najavu njegove WAP usluge u prosincu 2008. No, to je bolje kasno nego nikad:

Starcomms Plc, četvrti najveći telekomunikacijski operater Nigerije, predstavio je Starcomms WAP uslugu. WAP uslugu Starcomms nudi aplikacije za podatke s dodanom vrijednošću, Ringtone, Igre, Wallpaper, Truetone, MP3 tonove, animacije i slično Starcomms CDMA Mobile pretplatnicima putem njihovih WAP i podatkovnih slušalica. S ovim novim proizvodom Starcomms pretplatnik može pristupiti tim uslugama pokretanjem WAP klijenta u WAP i podatkovnoj mobilnoj slušalici koja će korisniku preuzeti zadanu WAP početnu stranicu - Starcomms WAP. Ova početna stranica će nositi vezu na aplikaciju s dodanom vrijednosti.

Kupci će imati pristup mnogim značajkama i funkcijama kao što su Downloads; koji korisnicima omogućuje preuzimanje sadržaja kao što su polifone melodije zvona, pozadine i igre na slušalicu, surfanje; što korisniku daje mogućnost surfati drugim WAP stranicama kao što su Yahoo, Rediff itd. S vremenom će se predstaviti i drugi uzbudljivi sadržaji.

Prema glavnom izvršnom direktoru tvrtke, gospodinu Maheru Qubainu, usluga će biti dostupna svim pretplatnicima Starcomms čiji mobilni uređaji trenutno podržavaju WAP, a takve slušalice uključuju; Haier D1200, Nokia 6275, Moto K1, Motorola W385, Coolpad C288. Tvrtka će u bliskoj budućnosti pokrenuti širi oblici mobilnih uređaja koji će također podržavati WAP aplikaciju. Kupci koji trenutno imaju bilo koju od ovih mobilnih slušalica mogu pristupiti usluzi putem WAP preglednika na njihovoj slušalici. Međutim, oni moraju posjetiti najbližu Starcomms trgovinu za registraciju i ažuriranje svoje mobilne slušalice kako bi mogli pristupiti WAP uslugama.

Također pročitajte: Microsoft OneDrive, MTN vs NCC i sve vijesti koje smo propustili prošli tjedan

Direktor marketinga, Starcomms, Manoj Vashisht jednako je obećao puno drugih uzbudljivih sadržaja na WAP portalu Starcomms. To uključuje posebne kategorije sadržaja u rasponu od Wallpapera, animacija, True tones, MP3 tonova, Polytones, Video, Igre, Crtići, Vijesti, Teme, monotoni, slikovne poruke, vjerski sadržaj itd. Cijene za preuzeti sadržaj se očekuje visoko konkurentne i pristupačne svima.

Kao uvodna ponuda tijekom puštanja u rad, Starcomms namjerava ponuditi korisnicima besplatne downloadove u kategoriji Free Zone. To će omogućiti korisnicima razumijevanje nove aplikacije i uživanje u novoj usluzi.

G. Vashisht je dodao da će klijenti biti obaviješteni o primjenjivim troškovima tijekom preuzimanja sadržaja kako bi korisnicima omogućili da odluče o odabiru preuzimanja. Na kvalitetu sadržaja nastojali su se osigurati prikladni lokalni sadržaji stvaranjem posebnih kategorija poput nigerijske zone, afričke zone koja sadrži sadržaje kao što su Wallpapers, Truetones, Polytones itd. Postoje i druge kategorije kao što su Hollywood, Soccer i Racing Zone, koja također sadrži vrhunske preuzimanja.

Cijeli press release možete preuzeti (u PDF formatu): Starcomms pokreće WAP

Preporučeno
Ostavite Komentar