Glavni » general » Spur u Ikeja City Mallu je produktivnost

Spur u Ikeja City Mallu je produktivnost

general : Spur u Ikeja City Mallu je produktivnost

Ako puno radite na putu u Lagosu, osobito s prijenosnim računalom, sada morate znati da mnoge lokacije za brze hrane i restorani u gradu imaju politiku ne dopuštanja korisnicima da upotrebljavaju prijenosno računalo u njihovim prostorijama. Raspakirajte prijenosno računalo i netko će vam pristupiti jednim od mnogih verzija linije, "Uprava je naložila da se ovdje ne smije dopustiti". Da, 2013. godine sam se previše puta bavila tim vrsta besmislica. Naravno, napravio sam točku dužnosti obilježavanja mjesta koja su progresivna i koja podupiru potrebu kupaca za produktivnošću.

Ako vam je potreban zagriz i raditi na području Ikeje, Spur je dobro mjesto za krenuti. Dostupni su samo prijenosna računala, dostupni su punjači napajanja. No, na tortu je lijepo glazura: FREE WiFi je dostupan korisnicima! Da; besplatno. Nedavno sam imala sastanak i trebalo sam hitno zatražiti nešto hitno. Kao što se ponekad događa, dostupne GSM mobilne veze bile su u stanju komete i bile sam prilično frustrirane. Odjednom se dogodilo da me pitam, pa sam pozvao polaznika i pitao je li plaćenoj WiFi uslugu na koju bih se mogao pretplatiti. Ispričala se i vratila se s voucherom. Nema dodatnih troškova. Nema troškova. U trenucima sam bio na mreži i sposoban sam brzo obaviti svoj zadatak.

Bio sam spreman platiti za uslugu, ali je dobio besplatno. Bilo je to vrlo ugodno iznenađenje. Uvijek sam se ukorijenio za javna mjesta za postavljanje i održavanje hotspota za korištenje svojih kupaca. Ne mora biti slobodan. To može biti subvencionirana plaćena usluga ili potpuno plaćena pretplata. Bez obzira na model odabran, ovo je 2013., a produktivnost u pokretu ne bi trebala biti zaustavljena, ali ohrabrena.

Također pročitajte: Specifikacije Nokia 808 PureView

Nisam obožavatelj odrezaka, ali Spur ima široku paletu jela i obroka koji su ukusni. Oni čine dobar kapetan i mlijeko se tresu, među ostalima. Najbolje od svega, Spur slaže s tobom da biste trebali raditi na putu - i pomažete upravo to. Ovaj članak je moj palac do objekata koji stavljaju svoje vrijedne kupce na prvo mjesto. Idi zgrabite ugriz u Spuru u Ikeja City Mall, Alausa! Nalaze se u prizemlju. Po mom mišljenju, takav objekt zaslužuje vaš novac.

Znate li o nekim restoranima, mjestima za hranu i restoranima koji potiču produktivnost, posebno onima koji pružaju Wi-Fi hotspot, plaćeni ili besplatni? Recite nam o njima u odjeljku komentara.

Preporučeno
Ostavite Komentar