Glavni » general » Sponzorirani: The Wonder Phone, Phantom Z, otkriven!

Sponzorirani: The Wonder Phone, Phantom Z, otkriven!

general : Sponzorirani: The Wonder Phone, Phantom Z, otkriven!

Zamislite da stojite mističnom željom i zatražili vizualizaciju svog high-end smartphonea za snu, koliko divlja može li vaša mašta otići?

Može li vaša mašta uhvatiti pametni telefon s ultra tankom dimenzijom samo 7, 8 mm? Može li se smjestiti ekstremni detalji u slikanju da će snimiti samo dvostruka bljeskalica, dvostruka 16MP autofokusna pozadina i kamere s automatskim fokusiranjem od 8, 0MP?

Otvorite svoj kreativni um čudima čistog i jasnog zaslona s 5, 2-inčnog Full-HD AMOLED zaslona prekrivenog Gorilla Glass staklom protiv ogrebotina. S ovim uređajem svaki piksel računa; govorimo o rezolucijama od 1920 × 1080, a svaka selfie uzeta je savršena! Ovaj pametni telefon je izvanredan u dizajnu, sjajan u završnoj obradi s luksuznom kožom natrag, DolbyTM zvučni inženjering i čudovište trajanja baterije od 3030mAh baterije.

Sada je moja draga želja postala istinita; pogledajte Phantom Z, prvi pravi Octa-core smartphone na svijetu. Ova najnovija otkrića tvrtke TECNO pokrenuta su na Androidu Kit-KatTM, čarobnjak će vam dati 32GB ROM memoriju za rad i igru ​​powered by 2.0GB RAM pri super brzini do 2.0GHz. Vaše iskustvo mobilnog igranja i filmova nikad više neće biti isti jer Phantom Z daje do 40% viši vijek trajanja baterije od ostalih pametnih telefona.

Ako mislite da je telefon pametan, ponovno razmislite, Phantom Z ima uzbudljive kratke rezove omiljenim funkcijama na primjer, samo dodirnite zaslon da biste probudili Phantom Z, zamijenite "W" na zaslonu i vi ste u Whatsappu, valu preko telefonskog senzora pri dolasku poziva i automatski se podiže Phantom Z! Zamijenite 'M' i uživajte u DolbyTM zvukovnom inženjerstvu za glazbu, kako napraviti vlastiti trend? Samo zamijenite 'C' i vaše plavo staklo; širokokutna kamera je spremna za izlazak.

Također pročitajte: Priča o dva SIM-ova, dva uređaja i internetska povezanost

Phantom Z je nedvojbeno vrhunski pametni telefon godine, budući da se analiza mobitela impresionira svojim specifikacijama. Živite svoj san, Phantom Z je ovdje ... oh, kako sam mogao zaboraviti, nisam spomenuo da ćete dobiti besplatan pregled pametnog pogleda i banku za napajanje od 5200mAh za svaku kupnju; srdačna gesta od TECNO mobilnog koji svi dobro poznajemo.

Preporučeno
Ostavite Komentar