Glavni » general » Spinlet - Usluga preuzimanja mobilne glazbe ulazi u Nigeriju

Spinlet - Usluga preuzimanja mobilne glazbe ulazi u Nigeriju

general : Spinlet - Usluga preuzimanja mobilne glazbe ulazi u Nigeriju
Spinlet mobile
San Francisco, CA - Spinlet je tvrtka posvećena zadovoljavanju potreba ljubitelja glazbe i umjetnika. Tvrtka će postati vrhunska usluga digitalne distribucije za ulazak na afričko tržište i usmjerena je na promicanje glazbe kao katalizatora pozitivnog društvenog inženjeringa. Spinlet sa sjedištem u San Franciscu posvećen je osiguranju da im prst na pulsu u nigerijskoj i afričkoj zabavnoj industriji, a nedavno je postavio lokaciju u Lagosu, u Nigeriji. Tvrtka je angažirala lokalni tim kako bi pomogao u pokretanju nove Spinlet usluge postavljene za puštanje ovog studenog.

Kao Afrika's premier usluga digitalne distribucije Spinlet pomoći će umjetnicima i glazbenicima u privlačenju prihoda koji često gube na tržištima piratstva. Spinlet je počeo istraživati ​​afrička tržišta nakon što je primijetio nedostatke u distribuciji medijskog sadržaja u Africi. Spinletov potez u ispunjavanju ove praznine napravljen je kako bi revolucionirao raspodjelu i kupovno ponašanje u afričkim tržištima koja rastu.

Spinlet će zajedno s etiketama, umjetnicima i glazbenicima raditi za proizvodnju svjetske glazbe koja se može prodavati i prodavati diljem Afrike i na međunarodnim tržištima. Postignuća koja su već postignuta u okviru afričke zabavne industrije monumentalna su sa studijama prvog stupa za snimanje, međunarodnim priznanjem u usponu i komercijalnim mogućnostima dostupnim umjetnicima. "Kroz digitalnu distribuciju i razvoj umjetnika možemo pomoći u stvaranju gospodarskog rasta, stvaranju radnih mjesta u zabavnim industrijama i pomaganju podizanja međunarodne svijesti o povećanju performansi uživo i objavljivanja prihoda afričkih umjetnika", kaže Spinletov Mark Redgard.

Osim mnogih prednosti rada s tvrtkom Spinlet, tvrtka će se usredotočiti na pomaganje umjetnicima da se povežu sa svojim fan bazama i rastu putem filma i televizijskog plasmana, multinacionalnih preporuka i komercijalnih mogućnosti. "Domaće tržište je ogromno i može podržati umjetnike koji pjevaju na regionalnim jezicima i eksperimentiraju s autohtonim stilovima", kaže Redgard, "želimo ohrabriti mlade Afrike da nastave stvarati i prodavati svoju glazbu i vidjeti da su ih na odgovarajući način nadoknadili, Oni zaslužuju komercijalni uspjeh baš kao i svi drugi. "

Također pročitajte: Ovo je prvi Samsung telefon s Iris skenerom

Umjetnici i diskografske kuće mogu se pridružiti usluzi Spinlet i započeti s prodajom svoje glazbe odmah po pokretanju usluge kontaktiranjem predstavnika tvrtke Spinlet ili slanja svoje glazbe putem online postupka. Spinlet ne razlikuje bilo kakve umjetnike i potiče sve nositelje prava da dostave svoju glazbu ili kontaktiraju Spinlet što je prije moguće kako bi započeli proces pridruživanja globalnom Spinlet brandu.

Više o Spinletu možete saznati na www.spinlet.com.

Preporučeno
Ostavite Komentar