Glavni » general » Prepoznavanje govora na Windows Phoneu izvrsno! Ili možda imam sjajni glas

Prepoznavanje govora na Windows Phoneu izvrsno! Ili možda imam sjajni glas

general : Prepoznavanje govora na Windows Phoneu izvrsno!  Ili možda imam sjajni glas

Bez obzira na to koliko je dobar recenzent, telefon s kojim će se igrati samo nekoliko dana nikada neće biti prikladan za otkrivanje svih dobrih stvari na telefonu. Kao takav, standardne recenzije uvijek će biti kratke. Zato mi je drago što često upotrebljavam svoje uređaje dulje vrijeme, a dopuštajući mi da otkrijem više detaljnih stvari - dobre, loše ili ružno - o tim uređajima. Imam Lumia 610 od studenog prošle godine, a od odlaska Pretty, to je bio moj primarni telefon za glasovne pozive.

Također posjedujem dvije bluetooth slušalice, od kojih su oboje bile vrlo uspavane već nekoliko mjeseci sve do nedavno kada sam pokupio moj Bluedio komad i dobio ga ponovno koristiti. Uparen s Lumia 610, radi kao šampion, a mogu primiti neke pozive koje inače ne bih mogao poduzeti. U svakom slučaju, bio sam iznenađen dok je jedan dan, SMS je stigao dok sam ga slušalica uparila, i čuo audio prompt:

"Poruka iz [umetnite ovdje ime pošiljatelja] Možete reći" Čitaj ili Zanemari ".

Dakle, rekla sam, "Pročitaj", i sadržaj poruke mi je pročitan. Kad je gotov, zvuk odmah upita:

"Možete reći" Odgovori, pozovite ili sam gotova "

Rekao sam, "Odgovori", a glasovni odgovor odgovorio:

"Reci svoju poruku."

Diktirala sam svoju poruku, i nekako, softver je ispravno upropirao moj užasan glas i upisao mi tekst da vidim, a onda ga pročitam. Zatim još jedan audiozapis:

"Možete reći" Pošalji ili Pokušaj ponovo "

Budući da je poruka točno bila prepisana, rekao sam, "Pošalji", a telefon ga je poslao kao dobar pomoćnik. Bio sam toliko zaprepašten koliko dobro funkcionira sustav prepoznavanja govora, a ja sam otišao istraživati ​​nešto više.

Također pročitajte: Apple na sud: "Samsung duguje nas 180 milijuna dolara više!"

Prepoznavanje govora značajka je ugrađena u sustav Windows Phone OS. Možete pritisnuti i držati gumb Start da biste koristili Govor za pokretanje pretraživanja weba ili sastavljanje tekstnih poruka. Također možete konfigurirati sustav za čitanje dolaznih tekstovnih poruka uvijek, samo ako je uparena Bluetooth slušalica ili samo ako ste priključili žičanu slušalicu.

Pronalazim se ponovno i ponovno, i vidim budućnost u ovome. Da; bilo je nekoliko puta da sam završio s kajganim jajima ... Oprostite, mislim na kodirane tekstualne poruke, kada diktiraju. Ipak, to je većim dijelom dobro funkcioniralo. Naravno, ako ste na bučnom mjestu, možete zaboraviti na ovo biće bilo kojeg dobra. Isto vrijedi ako imate glas koji je strašniji od moje. Iznenađen sam što Lumia 610 uopće prepoznaje moj glas. Možda ipak nemam tako užasan glas. Možda stvarno imam sjajni glas.

Preporučeno
Ostavite Komentar