Glavni » general » Posebna značajka na Complustech Limited

Posebna značajka na Complustech Limited

general : Posebna značajka na Complustech Limited


Complustech je integrirana IT rješenja branda s ekspertizom u mobilnom računalstvu, web uslugama i Real-time data integration usluge. Brand Complustech nudi učinkovita rješenja za napajanje vaše tvrtke ili organizacije.

Complustech je ime iza takvih proizvoda kao što su:

  • IT centar Manager +, ERP rješenje koje upravlja cjelokupnim poslovanjem složenih aktivnosti IT treningskih odijela od zahtjeva klijenta / studenata, računa, knjiga Inventara i različitih izvješća koja je trenutno u uporabi od Aptech
  • Paper Flow, rješenje koje automatizira praćenje papira.
  • RecruitPlus, web-based recruitment rješenje
  • ProcurePlus, prilagodljiv sustav za nabavu i upravljanje zalihama koji automatizira sve procese rada, skladištenja i izvješćivanja na papiru.
  • CenterPlus, integrirani sustav upravljanja procesima obuke koji će automatizirati sve radne procese temeljene na papiru, procesi pohrane i izvješćivanja.
  • ChurchPlus, sveobuhvatna, opsežna i integrativna aplikacija za upravljanje crkvom koja doslovno pokriva sve situacije u kojima je potrebna administracija.

Proizvodi Complustecha raspoređuju organizacije širom svijeta, među ostalima i Aptech, otkupljenu kršćansku crkvu Božju, Riječ vjerskih ministarstava, Bethel ministarstava i Crkve vojske EndTime.

Posjetite Complustech ili nazovite +234 80 37716063 kako biste razgovarali o vašim potrebama. Ako biste voljeli pasti, Complustoch se nalazi na Blokom A 42, Ikota Complex, VGC, Ajah, Lekki.

Preporučeno
Ostavite Komentar