Glavni » general » SoundAssistant poboljšava kvalitetu zvuka za korisnike Galaxyja

SoundAssistant poboljšava kvalitetu zvuka za korisnike Galaxyja

general : SoundAssistant poboljšava kvalitetu zvuka za korisnike Galaxyja

Samsung je objavio novu aplikaciju koja omogućuje upotrebu prilagodbe postavki zvuka na svom uređaju. Ova se aplikacija zove SoundAssistant, a ograničena je na korisnike Samsung Galaxyja koji su na Androidu 7.0 i šire. SoundAssistant je aplikacija koja korisniku daje brz način pristupa nekim od audio kontrola njihovog uređaja. Također vam daje značajke koje nisu pronađene u zadanim postavkama zvuka vašeg uređaja.

S SoundAssistantom možete prilagoditi uređaj za upravljanje zvučnim okruženjem na temelju aplikacije po aplikacijama i vremenskim razdobljima. Nadalje, postoji podrška za plutajući ekvilizator. To olakšava pristup umjesto da ide u postavke uređaja svaki put kada trebate ugađati ekvilizatora. Aplikacija omogućuje 150 koraka za podešavanje glasnoće, kao i mono i stereo balansiranje. Nadalje, aplikacija vam omogućuje promjenu ponašanja tipke glasnoće, ovisno o glasnoći medija umjesto glasnoće zvona. Ova se značajka obično nalazi na nekim prilagođenim ROM-ovima.

SoundAssistant omogućuje Samsung Galaxy S8 i S8 + korisnicima postavljanje različitih izlaznih puteva za svaku aplikaciju. na primjer, možete platiti glazbu putem Bluetooth zvučnika tijekom igranja glazbe kroz zvučnik uređaja.

Za sada je ova aplikacija dostupna samo Galaxy uređajima s Androidom 7.0 Nougat i više. Budući da je to službeni Samsungov program, to funkcionira bez potrebe za korijenskim pristupom. Međutim, još nema riječi o tome hoće li Samsung učiniti aplikaciju dostupnima za Galaxy uređaje koji ne rade Android 7.0 i druge ne-Galaxy uređaje.

Evo značajke aplikacije:

  • Omogućuje vam kontrolu glasnoće medija umjesto zvuka zvona pritiskom na tipke za glasnoću
  • Podržava pojedinačni volumen aplikacije (različito možete kontrolirati glasnoću glazbe i igara)
  • 150 koraka finog volumena i podrška plutajućem ekvalizatoru
  • Izradite i aktivirajte prilagođene postavke zvuka
  • Podržite ravnotežu mono i lijevo / desno
Također pročitajte: Možda je 6-inčni telefon novu idealnu veličinu
Preporučeno
Ostavite Komentar