Glavni » general » Sony Xperia S - zamjena za moj Nokia N8?

Sony Xperia S - zamjena za moj Nokia N8?

general : Sony Xperia S - zamjena za moj Nokia N8?
Sony Xperia S
Sony (bivši Sony Ericsson) najavio je novi vodeći uređaj, Xperia S.

Upotrebljavala sam Nokia N8 dosljedno oko godinu dana, i bilo je teško odustati od toga. Za jednu, to izvrsno 12 megapikselni fotoaparat nije imao jednak do datuma. Ja sam strijelac. Volim imati izvanrednu kameru na mobitelu.

Ispuštanje N8 je značilo pad na 8 megapikselni fotoaparat - Nokia N9, iPhone 4S, Samsung Galaxy S II, Nokia E7, Nokia 701 ili bilo koji drugi pretplatnik na krunu.

S najavom Sony Xperia S, ja sam gotovo siguran da je to uređaj koji želim koristiti s punim radnim vremenom kao moj osobni mobitel.

Sony je dobar u fotoaparatima i reprodukciji zvuka na mobitelu, a posebno me o njima. Fotoaparat od 12 megapiksela na mobitelu Sony zvuči poput neba. Nažalost, još uvijek neće imati N8 Xenon bljesak, što je sramota. Ništa ne može pobijediti ksenonsku bljeskalicu. Također ću propustiti FM odašiljač, ali onda ...

Ali ja također dobiti 4, 3-inčni zaslon i 1080p video zapis. S ima samo MicroSIM karticu, ali glavni SIM je već ionako prešao na MicroSIM, zahvaljujući N9.

Netko bi mogao pitati, što je s HTC Titanom II i kamerom od 16 megapiksela? Žao mi je momci, ali svakodnevno ću uzeti 12 megapikselnu kameru s Nokia, Samsung, Sony ili Apple preko kamere od 16 megapiksela s HTC-a - i dobiti bolje rezultate.

Plus HTC nikad nije bio izvrsan kod reprodukcije zvuka. Tko god je zadužen za taj odjel na HTC-u, mora biti otkazan .

Xperia S dolazi unaprijed instaliran s Android Gingerbreadom, ali s planiranom nadogradnjom na ICS ubrzo nakon releasa. Tu je procesor Dual core od 1, 5 GHz s GPU i 1 GB RAM-a u tom elegantnom tijelu.

Također pročitajte: HTC smartphones; Sony i BlackBerry: 3 robna marka, 1 problem

Ako nijedan drugi proizvođač ne objavljuje nešto više od ovog prije nego što se otpusti, trebao bih se naći u kratkom roku oko Xperia S. Yaaay!

Preporučeno
Ostavite Komentar