Glavni » general » Sony Xperia P posjećuje MOBILITY

Sony Xperia P posjećuje MOBILITY

general : Sony Xperia P posjećuje MOBILITY

Posljednji put kad smo imali Xperiju ovdje u MOBILITY Towers vratio se u veljači 2012. To je bio hardver QWERTY opremljen Xperia Pro. To su bili dani prije nego što je Sony Ericsson izgubio Ericsson i postao Sony. Sad imamo Sony Xperia P koji nas je neko vrijeme posjetio.

Xperia P je ljubav na prvi pogled. Ovo je jedan vrlo seksi izgleda smartphone. Prokleto! To je jedan od najljepših pametnih telefona na tržištu. Ne; gornja slika ne čini pravdu. Iako je uređaj srednjeg dometa, bit će vam oprošteno ako pretpostavljate da košta više od cijene nosača. Jedinica koju imamo ovdje je crna.

Xperia P dolazi s Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich instaliran. Sony kaže da je planirana nadogradnja na v4.1 (Jelly Bean) "od kraja ožujka" 2013. P je dobio 4-inčni zaslon, 8 megapikselne kamere (Yaaaay!) Sa LED bljeskalicom, i radi na Dual-Core 1GHz procesor i 1 GHz RAM. Ugrađena memorija iznosi 16 GB i to je sve što dobivate, jer na ovom djetetu nema utor za microSD.

U kratkom vremenu je ovdje, Xperia P je pokazao glatku izvedbu. Nisam siguran zašto ipak, ali se osjeća mali u ruci. Što je čudno, jer trenutačno koristim manji pametni telefon za prikaz, Lumia 610. Možda zato što je veći, to se osjeća mnogo lakše u ruci od 610. Ili možda zbog toga što su posljednji Android smartphone koji sam obrađivao divovi - Galaxy Note II i HTC One X. Možda. Ipak, zbog umjerene veličine zaslona, ​​jednoručno korištenje Xperia P je bilo cool.

Također pročitajte: BlackBerry 10 potrošnja podataka: ne možete jesti torte & Have It

Igrao sam glazbu na uređaju i impresivan. Reprodukcija zvuka je milja ispred 610. Mislim da će Xperia P uglavnom ostaviti dobar dojam na mene, bez ikakvih šokantnih grešaka i propusta. Ja sam ipak prestrašen oko te baterije od 1305 mAh. Malo je. Ali, tko zna kakav je energetski menadžment u kojem je Sony sagradio?

Imate li pitanja o Xperia P? Postoje li stvari na koje želite da se usredotočujem na to dok imam oko sebe? Dajmo vaše komentare, pitanja i doprinose!

Preporučeno
Ostavite Komentar