Glavni » general » Sony Xperia Ear Otvoreni stil dolazi uskoro, s novim dizajnom

Sony Xperia Ear Otvoreni stil dolazi uskoro, s novim dizajnom

general : Sony Xperia Ear Otvoreni stil dolazi uskoro, s novim dizajnom

Ranije ove godine, Sony je zadirkivala Xperia Ear Open Style Concept. Sada je tvrtka objavila više pojedinosti o uređaju. Sada, prije ove najave, Xperia Ear je poznato da se sastoji od samo jednog uređaja, izgrađenog za jedno uho. Sad će uređaj doći u parove za oba uha. Nadalje, uređaj je sada izgrađen kako bi se iskočio oko dna ušne šupljine. To također znači da je uređaj osmišljen da pusti šum iz vanjskog svijeta dok ih nosite. To može biti dobro ili loše, ovisno o korisniku.

Dobar primjer gdje bi to moglo biti dobra stvar je u slučaju trkača. Otvoreni stil Xperia Ears omogućio je zvuk izvana, što je dobro za trkače, jer moraju biti svjesni svoje okoline. Međutim, najvjerojatniji razlog zbog kojeg ljudi stavljaju slušalice jest isključivanje vanjskog svijeta. Sony kaže da će novi koncept biti dobar kompromis između dvaju izbora jer Xperia uho može pružiti čvrsti zvuk i biti neprimjetan.

Nedavna testna vožnja na uređaju otkrila je da uređaj malo iscrpljuje zvuk. Ipak, uređaj je rekao da proizvodi prestati čist zvuk. Međutim, malo je komplicirano kada čujete razgovor koji se održava neposredno pored vas.

Ova verzija Xperia uho podržava virtualni pomoćnik tvrtke Sony, zajedno s Appleovim Siri i Googleovim pomoćnikom. Uređaj također dolazi s kompaktnim kućištem za punjenje. Sony kaže da vam slučaj može ostvariti do 12-satnog punjenja, u usporedbi s četiri sata očekivane izvan okvira. Također, podrška slušalica za brzo punjenje znači da možete dobiti dva sata slušanja od punjenja za 12 minuta.

Također pročitajte: Kako MasterCard planira napraviti svaki gadget kao kreditna kartica

Trenutačno nema podataka o tome hoće li uređaj to učiniti na tržištu. Također nema podataka o tome koliko bi to moglo koštati. Držimo se prstima prije nego što kasnije.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar