Glavni » general » Walkman NW-ZX300 tvrtke Sony pokazuje da se Walkman razvio

Walkman NW-ZX300 tvrtke Sony pokazuje da se Walkman razvio

general : Walkman NW-ZX300 tvrtke Sony pokazuje da se Walkman razvio

Danas sve što trebate učiniti da biste slušali neku cool glazbu je da je reproduciraš s vašeg pametnog telefona. Prije toga, bilo je mnogo načina da to učinite, što nije imalo veze s pametnim telefonom. Tu su se nalazili prijenosni glazbeni svirači poput Sony Walkmana. Sada, međutim, može se upitati jesu li uređaji poput Walkmana više relevantni. No, Walkman je živ i dobro, a najnovija verzija je Sony Walkman NW-ZX300, koji je nedavno predstavljen.

Posljednjih godina Sony je odbio nekoliko Walkman uređaja, a gotovo svi sliče Xperia brandu pametnih telefona. Sasvim, Sony Walkman NW-ZX300 je mali, premda lagani komad, opremljen najnovijim hardverom za glazbeni player. To uključuje S-Master HX digitalno pojačalo, OFC unutarnje kabliranje na priključnicu za slušalice s pojačala i dvoslojni kondenzator za napajanje. Također, omjer signala i šuma značajno je smanjen dijeljenjem audio i snage / digitalnog bloka na pločici. Nadalje, za LC filter je dodan veći kvalitetni audio otpornik. U osnovi, Sony je stavio više posla u kvalitetu zvuka od pametnog telefona.

Izvještaji o izvedbi Sony Walkman NW-ZX300 također su impresivni. Sony je prethodno učitavao izbor MQA i FLAC datoteka, a ispitivači su izvijestili da je zvuk tih datoteka bio vrhunski. Međutim, kao i kod većine drugih uređaja, morat ćete ići na negdje mirniji da biste uživali u uređaju.

Sada, Sony Walkman NW-ZX300 možda neće biti za svakoga. Na primjer, ako ste više audiofili, ovaj je uređaj jako dobar. Međutim, ako vam nije stalo do toga da imate dodatni uređaj koji možete nositi samo za glazbu, jednostavno se možete diviti na daljinu. Osim toga, postoji vjerojatnost da će cijena, koju Sony kažu da je postavio na 699, 99 dolara, ionako će vas uplašiti.

Također pročitajte: Mozilla Firefox i Microsoft se sukobljavaju sa sustavom Windows 10

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar