Glavni » general » Sony Ericsson Xperia X10 dobiva ažuriranje softvera

Sony Ericsson Xperia X10 dobiva ažuriranje softvera

general : Sony Ericsson Xperia X10 dobiva ažuriranje softvera

Dobra vijest za vlasnike X10 - Sony Ericsson je najavio puštanje velikog ažuriranja firmvera za njihov Androidov flagship.

Od bloga proizvoda Sony Ericsson:

Ovo ažuriranje postupno će se odvijati na našim tržištima tijekom narednih tjedana, sve do završetka odobrenja kvalitete za pojedina tržišta i operatore. Prva ažuriranja sada žive na odabranim tržištima. Provjerite kod lokalne Sony Ericsson korisničke podrške kada nadogradnja bude dostupna za vaše tržište i mrežu.

Kada je ažuriranje dostupno na vašem tržištu, primit ćete poruku u traci za obavijesti vašeg X10. Najlakši način za dobivanje novog softvera je prihvatiti ovo ažuriranje - možete koristiti svoju mobilnu mrežnu vezu ili WiFi vezu za preuzimanje. Alternativno možete ažurirati telefon pomoću računala - posjetite www.sonyericsson.com/update i slijedite upute.

Ovo ažuriranje fokusira se na poboljšanje opće performanse, brzine i brzine Xperia X10. Na primjer, postoje poboljšanja brzine u zadacima za slanje poruka i korisničkog sučelja fotoaparata. Uz to, dodamo i besplatnu kopiju i vraćanje aplikacije tako da nikada nećete izgubiti postavke i informacije. Na odabranim tržištima dodati će i PlayNow ™ s premium aplikacijama i igrama.

Ako posjedujete X10, ovo je vaše bebe!

Preko

Preporučeno
Ostavite Komentar