Glavni » general » Sony najavljuje bežične slušalice WF-1000x zajedno s drugim novim slušalicama

Sony najavljuje bežične slušalice WF-1000x zajedno s drugim novim slušalicama

general : Sony najavljuje bežične slušalice WF-1000x zajedno s drugim novim slušalicama

Sony izgleda da ima puno proizvoda koji su planirani za puštanje uskoro. Nedavno je tvrtka najavila još jedan skup slušalica za otklanjanje buke. Ovo je praćenje uspjeha 1000X slušalica, a oni imaju slična imena; bežični WF-1000X, WI-1000X iza vrata i WH-10000XM2 slušalice. Ovi uređaji sadrže otkazivanje buke.

WF-1000X su Sonyov odgovor na Apple AirPods. Prema Sony-u, uređaj dobiva oko tri sata trajanja baterije, a kućište punjenja može zadržati još dva sata napunjenosti. Puno naplata traje oko sat i pol. Uređaj, naravno, dolazi s punjivim kućištem, koji koristi Micro USB za punjenje. Ušna slušalice imaju jedan gumb, jedan za omogućavanje ambijentalnog zvuka, a drugi za telefonske pozive. Jedna druga karakteristika WF-1000X je to što se ne može pratiti, za razliku od Apple AirPods. Zato biste možda htjeli biti malo oprezniji s njima, jer biste trebali kupiti novi par ako izgubite svoje.

Sada, neki su ispitivali Sonyovu odluku da istovremeno otpušta bežične slušalice i vratnice. Prema nekima, industrija je više usredotočena na bežične slušalice poput AirPoda i drugih sličnih uređaja. Stoga, nema potrebe za štipaljkama. U odgovoru, Sony kaže da je ovo jednostavno dati potrošaču izbor. Štoviše, kopčice drže naboj dulje od slušalica. Stoga bi bilo korisno u dugim putovanjima. Na primjer, WI-1000X trebao bi raditi oko 14 sati trajanja baterije pa je bolji izbor za dugo letenje od WF-1000X slušalica.

Također pročitajte: Google+ konačno je otvoren za sve

Sony je najavio da će sva ova tri uređaja otići na prodaju ovog mjeseca. WF-1000X će koštati 199, 99 dolara, WI će koštati 299, 99 dolara, a WH-1000XM2 će koštati 349, 99 dolara. Imajte na umu da se svi ovi uređaji mogu kontrolirati putem nove mobilne aplikacije tvrtke Sony za slušalice.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar