Glavni » general » Sony najavljuje kontrolere kristala DualShock 4 u 3 boje

Sony najavljuje kontrolere kristala DualShock 4 u 3 boje

general : Sony najavljuje kontrolere kristala DualShock 4 u 3 boje

Od kada je tvrtka osnovana, Sony je proizveo neke prilično nevjerojatne tehnologije. Jedan od najpopularnijih proizvoda tvrtke Sony bio je PlayStation. Najnovija verzija ovog uređaja, PlayStation 4, ima i nekoliko nevjerojatnih kontrolera. Međutim, nedavno, Sony nije doista napravio takav ogroman utjecaj s ograničenim izdanjima DualShock 4 kontrolera. Sada, međutim, tvrtka čini se da je na nešto s najavom DualShock 4 kristalne kolekcije. Ono što čini ovu seriju istaknuto je prozirno tijelo koje je prilično cool.

Sada, DualShock kontroleri imali su proziran opciju od 2013, tako da ovo nije sasvim nova stvar. Štoviše, tijekom devedesetih godina bilo je nešto od "zlatne naprave". Zatim je gotovo sve povezano s konzolom za igru ​​imalo transparentnu verziju. Kristalna kolekcija DualShock 4 svakako vraća one uspomene. Postoje tri varijante kontrolora; bijeli kristal, crveni kristal i plavi kristal.

Evo nekoliko savjeta za one koji žure u trgovinama kako bi kupili jedan od tih DualShock 4 kontrolera za prikupljanje kristala. Možda biste htjeli malo držati konje. Upravo sada, za svaku je verziju druga trgovina. Bijeli kristal je dostupan samo na GameStop, plavi kristal je ekskluzivan za Walmart, a crveni kristal se nalazi samo na Best Buy. Očigledno, predbilježbe su otvorene u tvrtki GameStop i Best Buy.

Nadalje, morat ćete iskoristiti 64, 99 dolara. Ovo je najmanje 5 dolara više nego što biste platili standardnom DualShock 4 kontroleru. Onda opet to znači da je DualShock 4 kristalna kolekcija dio nove kolekcije koja je prošle godine pokrenuta s PlayStation 4 Slim. Trenutno je nejasno ako su to kontrolori ograničenog broja izdanja. Sva tri kontrolera bit će objavljena kasnije ovog mjeseca, prema nekim izvješćima.

Također pročitajte: Apple platiti naknade za Nokijine inovacije

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar