Glavni » general » Nešto za studente: mobilna aplikacija "Flippy Campus"

Nešto za studente: mobilna aplikacija "Flippy Campus"

general : Nešto za studente: mobilna aplikacija "Flippy Campus"

U redu moje lijepe čitatelje, pa sam dobio nešto uzbudljivo za sve učenike vani ... ... aplikacija nazvana "Flippy kampus" napravljena je samo za vas. Aplikacija je dizajnirana za rad kao tradicionalna oglasna ploča.

Od g. Amishaddai Ofori, vodeći razvojni programer:

Aplikacija je dizajnirana da radi jednako kao i tradicionalna oglasna ploča. Rukovoditelji u organizaciji stavljaju svoje obavijesti na ploču, ali to čine sve lako. Prijavimo se za izvršnog direktora određenog odjela kad god imaju identifikaciju, samo stavljaju na aplikaciji i svaki student koji se pretplatio na svoj odjel automatski dobiva obavijest.

Početno pokretanje ove prijave bila je na Sveučilištu u Gani, prvo smo odlazili na voditelja odjela, predstavnike tečajeva, predsjednika SRC-a i svaku studentsku organizaciju odgovornu za davanje informacija, jer znaju što znači dati vrhunsku komunikaciju. Zato idemo s njima ponekad u razrede ili dvorane kako bismo upoznali studente o tome. Unutar aplikacije je mogućnost dijeljenja, pa ako preuzmete aplikaciju, možete je podijeliti s prijateljima pomoću Whatsapp-a ili knjige lica itd. To će također reći ljudima više o aplikaciji.

Uglavnom smo započeli na ravnoj osnovi, ali sada smo dodali značajku koja se zove vruće teme. U vrućim temama učenici razgovaraju o trendovima na kampusu i komentiraju, a nadogradnja dolazi od aplikacije u smislu događaja koji se događaju na kampusu u tjednu. To pokazuje kao podsjetnik na te događaje.

Evo videozapisa koji prikazuje rad aplikacije:
Također pročitajte: TECNO outsells Samsung za uzeti mjesto broj 1 u Nigeriji, Gana

Mobilnu aplikaciju razvila je g. Amishaddai Ofori i njegov tim (David Mumuni, Gideon Boateng, Bright Ahedor) u školi poduzetništva Accra Ghana.

Osobno mislim da je ova aplikacija ovdje da ostane u smislu da učenicima treba uzeti u obzir olakšavajući im stvari. Dakle, ako je flippy kampus trenutno na vašem kampusu, dobro se pridružite i uživajte u iskustvu, a ako nije, dobro je predstaviti.

U osnovi omogućava studentima u Africi da dijele informacije lako i bez ikakvih troškova. Flippy studenti mogu dijeliti najavu, omogućuju vam da znate što se događa u vašoj dvorani, odjelu i klasi, štedi vam vrijeme i dobije podsjetnike na kvizove i ispite. Ne morate hodati do tabora s dosadnim oglasnim pločama već samo prebaciti podatke svojim prijateljima. Trenutno je flippy dostupan u legonu, UCC, Knust i Ashesi sveučilištima i drugim sveučilištima, dostupan je samo u trgovini za reprodukciju ... .proširite WWW.FLIPYGH.COM

Preporučeno
Ostavite Komentar