Glavni » general » Nešto tražiti

Nešto tražiti

general : Nešto tražiti

Samo prije nekoliko minuta, netko tko je "upoznao" mene upravo ove godine, rekao mi je sljedeće tijekom chat sesije:

Otkad sam te upoznala, uvijek imam to povjerenje da i ja mogu biti bolji. Dajte mi nešto da se radujem.

Tako mi je drago što se smatra nadahnućem ljudima na bilo kojoj razini i iz svakog hoda života. Dok se osjećam vrlo ispunjeno radi onoga što radim, ne mislim da sam postigao. Osjećam se ispunjen jer sam se odlučio zabaviti radi onoga što volim raditi - uživajući u putovanju na putu prema mojem cilju. Život je prekratak da živi samo za cilj. Žive za iskustvo, putovanje i cilj koji su sastavljeni.

Postoje dani za koje se ne osjećam, ali ja idem isto. Ovdje se nemam lako, ali nastavljam dalje. Nitko nije rekao da će to biti lako. Dakle, ako ste na tvrdom mjestu upravo sada, bore se i pitate ako ikada stvari će ispasti pravo, možda vam ovaj post može vam malo ohrabriti. Ustani svako jutro i napravi taj dan. Ponekad je opterećenje teška. Ponekad, cesta je gruba. Ali što da radimo? Nastavljamo pritiskivati.

2012 je gotov, a neki od vaših ciljeva vjerojatno još nisu ostvareni. Pa što? Morate shvatiti da vrijedi mnogo više od vaših ciljeva. Ne ostvarivanje tih ciljeva još ne umanjuje vašu vrijednost. Držite ga. Nastavi.

Svakako, pobrinite se da imate nešto gledati prema naprijed.

Također pročitajte: Airtel predstavio klub 10, novi paket za nigerijske mladež
Preporučeno
Ostavite Komentar