Glavni » general » Neka razočaranja Nokia N9

Neka razočaranja Nokia N9

general : Neka razočaranja Nokia N9

Pjevao sam pohvale Nokia N9 na nebesa, i to je sve pohvale zbog ovog veličanstvenog djela. Mogao bih ići dalje - i ja ću! Međutim, dok sam zadobio dah, dopustite mi da se malo otrijeznim o nekoliko usporavanja koje sam pronašao na Nokia N9.

Da; kao i svi ostali proizvodi, N9 nije savršen. Jednostavno je lako ići kada se vidi i koristi jedan.

Nema Flash podrške u web pregledniku
Zongs! Stvarno volim za mobilnim preglednicima da Flash. Symbianov preglednik to čini. N900 je to učinio. Nokia, zašto? Dovedi Flash podršku na N9.

Nema uređivača dokumenta
Moći ćete otvoriti i čitati svoje dokumente, ali trebate li ih urediti, zaboravite to učiniti na N9. Za telefon koji košta toliko, to samo zvuči .... neoprostiv.

Brojne aplikacije treće strane
MeeGo / Maemo platforma neće osvojiti nikakve medalje za dostupnost aplikacija trećih strana. I nedostaje puno. Na primjer, trenutačno nema aplikacije Yahoo Messenger. Programer me kontaktirao iako sam rekao da su dodatci na putu da dodaju takve dodatne funkcionalnosti.

Izdanje tekstualnog okvira u web-pregledniku
I dalje istražuje ovo, ali upravo sada, ako upišete tekstni okvir tako da trebate kretati kroz kutiju, jednostavno ne izgleda kao način za pomicanje.

Stisnula sam, povukla, skliznula, prignula prste, rekla "Otvoreni sezam" i dvaput zatreptao u kutiju (hej, nikada ne znaš!). Nada. Nema kocke.

Također pročitajte: Prijenos broja mobitela: uskoro?

Ako je to propust, to je ozbiljan problem upotrebe u web pregledniku i mora biti fiksiran kao jučer.

Nema FM radio / odašiljač
Možda sam upravo pustošio N8, ali mi nedostaje mogućnost slušati glazbu preko FM Sterea. Nije velika stvar, ali onda ...

Ažurirano! Nema gumba zatvarača fotoaparata
Ovo je velika stvar za mene i jednostavno ograničava ono što možete učiniti s kamerom na ovom djetetu. Na primjer, više ne mogu uzeti autoportrete. Gumb kamere pomaže uz to.

Također, nisam tako uzbuđen o tome kako auto-fokus radi ovdje. Pritiskom na gumb N8 fotoaparata na pola se fokusira leća, a zatim ga gura sve dok snimate. Radije volim. Otkrila sam da je teško doći do N9 da se usredotoči na Makro način rada. Gumb okidača fotoaparata bi se pobrinuli za to. Zašto, Nokia; zašto?

Više misli
Dečki iz tvrtke Nokia izjavili su da će u prvom ažuriranju ubrzo doći 3.500 poboljšanja. Nadajmo se da bi ažuriranje moglo riješiti neke od gore navedenih gubitaka.

U međuvremenu, ako pronađem bilo kakve smiješaka i nedostataka, svakako ću ažurirati ovu stranicu. U ovom trenutku, vraćam se zureći, milujući, dodirujući i prevrćući moj N9. Da; još su pregledni članci na putu: kamera, glazba, video, pregledavanje, e-pošta, Facebook, Twitter itd. itd.

Držite se šešira, momci!

Preporučeno
Ostavite Komentar