Glavni » general » Neke zanimljive koristi za stare smartphone uređaje

Neke zanimljive koristi za stare smartphone uređaje

general : Neke zanimljive koristi za stare smartphone uređaje

Kada kupite novi smartphone, možda ćete biti u iskušenju da se riješite svog starog telefona. Međutim, ima nekoliko cool stvari koje možete učiniti sa svojim starim smartphone koji bi vam uštedio vrijeme i novac. Također, pomažete okolišu. Evo nekih zanimljivih upotreba starih pametnih telefona:

  1. Koristite svoj stari telefon kao daljinski upravljač : pametni telefoni mogu se koristiti kao daljinski upravljači. Međutim, ne biste mislili na korištenje telefona samo kao daljinski upravljač. No, tada, kada imate novi telefon, ne morate se zaobići starom. Dakle, možete ga koristiti i kao TV daljinski upravljač. U trgovini Play ima mnogo aplikacija s daljinskim upravljanjem, pa ih pokušajte.
  2. Možete izraditi posvećenu budilicu sa svog telefona. Dovoljno je preuzeti dobru alarmnu aplikaciju, omogućiti način sanjarenja u postavkama zaslona, ​​a zatim staviti telefon na telefonski stalak pored noći.
  3. Možete se pridružiti svom pametnom telefonu na mrežu telefona, računala i konzola širom svijeta. Ova mreža stvara superračunalo, koju koristi Sveučilište Stanford za simulaciju proteinskog preklapanja. Sklapanje proteina je fizikalni proces kroz koji lanac bjelančevina dobiva trodimenzionalnu strukturu. Od sada, znanstvenici tek trebaju potpuno razumjeti kako to funkcionira. Jedno od čega sada znamo je da je pogrešno povezivanje proteina povezano s razvojem Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti i mnogih vrsta raka. Sve što trebate učiniti da biste se pridružili ovom superkomputeru preuzmite aplikaciju Folding @ Home i ostavite ga na starom telefonu.
  4. Stari telefon možete koristiti kao kameru za nadzor . Ovo je osobito korisno, jer mnogi naši pametni telefoni imaju stvarno dobre kamere. Preuzmite aplikacije nadzora kao što je Salient Eye ili Trackview na uređaju i postavite ga.
  5. Koristite ga kao MP3 player : mnogi od nas igraju pjesme na našim pametnim telefonima. Međutim, nisu svi razmišljali o korištenju svog telefona isključivo za glazbu. Kada na telefonu nema ničeg drugog, možete ga koristiti kao glazbeni player. Također, telefon možete koristiti isključivo za gledanje videozapisa. Razmislite o tome kao svoj prijenosni sustav kućnog kina. Samo pazite da izbrišete sve ostalo na telefonu kako biste stvorili prostor za svoje glazbene i video datoteke.
  6. Ako nemate GPS antenu za vaš automobil, možete koristiti svoj stari telefon kao jedan. Jednostavno preuzmite dobru navigacijsku aplikaciju, primjerice Google karte, i preuzmite sve izvanmrežne karte koje trebate. Zatim pričvrstite telefon na automobil ili bicikl, a vi ste postavljeni.
  7. Također možete koristiti svoj stari smartphone kao modem ili WiFi hotspot . Kada se pretplatite na odgovarajući podatkovni plan, sve što trebate učiniti jest uključivanje mobilne žarišne točke i povezivanje bilo kojeg drugog uređaja koji želite.
Također pročitajte: Prvo AI vijest na svijetu je sidro ovdje

To su samo neke od stvari koje biste mogli raditi sa starim pametnim telefonima. Možete nam javiti neke od vlastitih primjena u komentarima.

Preporučeno
Ostavite Komentar