Glavni » general » Neke cool stvari koje možete učiniti bez ukorjenjivanja pametnog telefona

Neke cool stvari koje možete učiniti bez ukorjenjivanja pametnog telefona

general : Neke cool stvari koje možete učiniti bez ukorjenjivanja pametnog telefona

Mnogo je razgovora o pro i kontra okrenutosti smartphonea. Dolazi s puno prednosti, ali postoji i element rizika. Ali, onda postoje neke stvarno cool stvari koje možete učiniti bez ukorjenjivanja vašeg pametnog telefona.

Jedan od rizika koji utječu na vaš pametni telefon jest poništenje vašeg jamstva. Drugi je rizik oplodnje vašeg uređaja. Dobra vijest je da je OS Android prilično dovoljno prilagodljiv da vam omogućuje puno stvari bez potrebe za korijenom. Neki od njih su navedeni u nastavku.

  1. Možete daljinsko zaključati uređaj pomoću Upravitelja Android uređaja . Ovo je korisno ako se vaš telefon izgubi ili ukrade. S ovom značajkom možete zadržati svoje podatke sigurnim. Možete čak i daljinski izbrisati svoj smartphone ako to želite.
  2. Pomoću Googleove aplikacije Udaljena radna površina možete daljinski upravljati računalom pomoću Android smartphone uređaja . Osim instalacije aplikacije na telefon, također morate instalirati i konfigurirati aplikaciju Chrome na računalu.
  3. Možete postaviti pouzdano mjesto na kojem telefon ostaje otključan. Ta se značajka razlikuje od uređaja, ali najvažnija stvar je da ne trebate lozinku za otključavanje telefona na tim pouzdanim lokacijama. Samo tamo. Da biste aktivirali tu značajku, idite na Postavke> Zaključavanje zaslona> Smart Lock.
  4. Možete snimiti svoj zaslon . Sve što trebate je jedna od dostupnih aplikacija na usluzi Google Play. Neke marke sada imaju funkciju snimanja zaslona unaprijed instaliranima na svoje pametne telefone, stoga svakako provjerite.
  5. Svoj smartphone možete koristiti kao monitor za srce . Međutim, nije isto kao i pravi monitor srca, ali je cool stvar isprobati. Tehnologija koristi LED bljeskalicu vašeg telefona za praćenje promjena boje ispod kože i praćenje količine krvi koja teče kroz nju.
  6. Postoji aplikacija koja se zove Home2 Shortcut, pomoću koje možete dodijeliti različite prečace navigacijskim gumama. To vam pomaže da pristupite svojim omiljenim aplikacijama s bilo kojeg zaslona. To možete učiniti i još mnogo toga, bez uklanjanja vašeg pametnog telefona.
Također pročitajte: Nigerijski Govt distribuira 10 milijuna telefona poljoprivrednicima

Izvoli. Znaš li neke druge sjajne stvari koje možete učiniti bez ukorjenjivanja Android smartphonea? Dijelite u odjeljku s komentarima.

Preporučeno
Ostavite Komentar