Glavni » general » Pokušajte sada neke Awesome Android igre

Pokušajte sada neke Awesome Android igre

general : Pokušajte sada neke Awesome Android igre

Nedavno sam uhvatio bug za preuzimanje prije nekoliko dana i preuzimam sve vrste Androidovih igara i aplikacija. Postoji nekoliko igara koje mislim da su vrijedne dijeljenja. Svi su slobodni i možete ih zgrabiti s PlayStorea.

Trči Fred

Ova igra je jednostavna igra koja se temelji na akcelerometru koja koristi nagib i okreće se prema odredištu cilja. Morate izbjegavati zamke i šiljke na putu. Sve u svemu, igra je morala probati za vas ako posjedujete uređaj sa sustavom Android.

Preuzimanje Trči Freda besplatno na PlayStoreu.

Šest oružja

To je lopovsko jahanje 3D stil koji vas smješta u pustinjski grad gdje možete obavljati misije, sudjelovati u konjskim utrkama i raditi ono što će napraviti kauboj s revolverom. To je dobra igra, ali morate biti upozoreni da morate skinuti težak 325MB podataka o igrama prije nego što budete mogli igrati igru.

Preuzmite Six Guns besplatno na PlayStoreu

Udariti svog šefa

Ovo je igra koja u naslovu objavljuje točno ono što kaže u komičnom 2D formatu. Možete upotrijebiti nekoliko elemenata u okoliš kako biste preuzeli šefa. Vrlo je zarazna jer pokušavate udariti svog šefa s različitim elementima iz uredskog okruženja. Nemojte to pokušati na poslu momci !.

Preuzmite šefa svog šefa besplatno iz Trgovine Play.

Ovo su igre koje trenutno trenutno ljuljaju moj telefon i nadam se da vas čine tako zanimljivima kao i ja.

Preporučeno
Ostavite Komentar