Glavni » general » Neke alternative službenoj Twitter app za Windows Phone

Neke alternative službenoj Twitter app za Windows Phone

general : Neke alternative službenoj Twitter app za Windows Phone

Službena aplikacija za Twitter za Windows Phone dobro funkcionira, ali ako ste u potrazi za alternativama, ovdje su tri koja preporučujem da razmotrite:

Bez peregrina

Peregrine je besplatna aplikacija koja je prepuna značajki. Podržava streaming, usluge lokacije, obavijesti, ugrađeni preglednik, glasovno diktiranje i čitanje glasa, kao i automatsko dovršavanje korisničkih imena i hashtagova, među ostalim standardnim značajkama.

Tweetium - $ 2.99 (N480)

Tweetium je univerzalna aplikacija, što znači da kada kupite na mobitelu, dobivate ga i na računalu i obrnuto. Aplikacija podržava obavijesti, devet različitih boja teme i deset boja akcenta. Napredne opcije uključuju prikaz izvora aplikacije, zanemarivanje korisnika i hashtagova, među ostalim značajkama.

Baza aplikacija podržava samo jedan Twitter račun, ali Pro verzija košta više i omogućuje do 7 računa, uključujući push obavijesti i integrirani čitač vijesti, među ostalima.

Aeries - 2, 49 USD (N400)

Ovan izgleda da ima najlošije korisničko sučelje od tri. Također pruža tamne i svijetle tematske opcije. Korisnik može spremiti položaj koji su pročitali u svojim vremenskim okvirima.

Sva tri su jako dobra, s nekim razlikama. Tvoj izbor.

Preporučeno
Ostavite Komentar