Glavni » general » SOLO View: pogledajte najnovije filmove na Android uređaju

SOLO View: pogledajte najnovije filmove na Android uređaju

general : SOLO View: pogledajte najnovije filmove na Android uređaju

Sinoć sam se dobro zabavljao u organizaciji SOLO View u Radisson Blu. Bila je to hladna večer pića, kolača, zvijezda i ljubitelja zabave. Čak su i fotografije s dvije moje omiljene zvijezde Tinsel, ali to baš i nije baš zašto ste ovdje. Ono što se dogodilo bilo je da je SOLO View konačno pokrenut.

Jednostavan pristup do tona filma
SOLO View je usluga koja vam omogućuje preuzimanje tisuća sati najnovijih lokalnih i međunarodnih filmova i TV emisija na mobilnom uređaju. Ne brinite o brzinama preuzimanja. SOLO je postavio više od 80 SOLO kioska širom zemlje pružajući WiFi pristup posebno za preuzimanje filmova po vašem izboru iz usluge. SOLO tvrdi da je njihovo rješenje SOLO HotSpot podrazumijeva da filmovi pune duljine mogu se preuzeti za manje od 4 minute i lako se plaćaju za korištenje SOLO unaprijed plaćenih kartica. Preuzeti filmovi ostaju na vašem uređaju dva tjedna.

Svi Android uređaji
Ali .... Najviše od svega ... .SOLO View sada je dostupan kao aplikacija za preuzimanje na usluzi Google Play, tako da svi korisnici Androida mogu to imati na svojim uređajima. Mislim da je to pametan potez na dijelu SOLO-a. Dakle, od ove točke gledanja, SOLO View nije ograničen samo na SOLO pametne telefone već bilo.

SOLO-ova kolekcija samo je um puše. Osim filmova, gosti su bili tretirani na strašne pjesme - uključujući neke vrlo rijetke stare školske utore - na sinoćnji party. Stvarno dobre stvari. Osobno sam prodana i na SOLO Music i SOLO Viewu. Znaš kako volim svoju glazbu i filmove.

Poslovni previše
No, tada postaje još zanimljivije. SOLO View također nudi "Money Matters", emisiju koja korisnicima daje uvid u uspješne poduzetnike, financijske investitore i savjetnike o osobnim financijama i još mnogo toga.

Također pročitajte: Toshiba Thrive - A Hands On Review

SOLO View dostupan je za Android 4.1 i noviji. Preuzmite SOLO View

Preporučeno
Ostavite Komentar