Glavni » opće recenzije » SOLO S500 Review: Medijska kuća u vašoj ruci

SOLO S500 Review: Medijska kuća u vašoj ruci

opće recenzije : SOLO S500 Review: Medijska kuća u vašoj ruci

SOLO S500 je vodeći uređaj tvrtke SOLO. Izgrađen je s obećanjem da se dodiruje srca glazbenih Nigerijanaca, nudeći nas opterećuje glazbu i medije po pristupačnoj cijeni. Isporučuje li se na svoje obećanje? To je pitanje na koje se nadamo odgovoriti s ovom recenzijom. Idemo brzo pogledati njegove naočale.

Vrsta SIM kartice: Mini-SIM / Dual SIM

Objavljen: srpanj 2014

Dimenzija: 143 x 72, 5 x 8, 6 mm

Zaslon: 5, 0 inča HD IPS, 1280 x 720 piksela (320 pik)

Memorija: 8 GB, plus utor za mikro karticu

Fotoaparat: 8MP natrag s LED bljeskalicom, 2.0MP okrenutom prema naprijed

OS: Android 4.3 Jelly Bean

Skup čipova: Qualcom 8212

CPU: Quad-core 1, 2 GHz

GPU: Adreno-305

RAM: 1 GB

Radio: Da (s FM snimkom)

Baterija: 1.800 mAh

Pros:

  • Lijepo vitko graditi.
  • Sharp Display.
  • Dobar mono izlaz zvučnika.
  • Jednostavan pristup tonovima glazbe i videozapisa.

Prijetnje: lako se zaglađuje zaslon

  • Prosječno trajanje baterije.

Unboxing / Hardver i dizajn:

Sadržaj prodajnog paketa SOLO S500 je isti kao i svaki drugi generički Android telefon. Imate zidni USB punjač, ​​USB kabel, par slušalica i knjižice.

Ovaj telefon ima lijepo djelomično oblugano oblik. Rubovi su malo zaobljeni, s gornjim i donjim dijelovima zaslona koji imaju laganu krivulju. S obje strane je sjajno svjetlo smeđa obloga.

Softver:
Ovdje imamo Android Jelly Bean 4.3 OS koji se nalazi ispod. OS je skoro zaliha bez ozbiljnih prilagodbi. 8 GB prostora za pohranu ovdje je podijeljen tako 3, 6 GB za instalaciju aplikacija i 3, 4 GB za unutarnju pohranu. Pogledajte snimak zaslona:

Također čitajte: Musliman i spreman za brak? Dajte ovom pokušaju muslimanskog spajalica

Prikaz / kamere
Stražnji fotoaparat ovog telefona proizvodi pristojne slike u dobro osvijetljenim područjima, ali tada senzor pogoršava / zvuči, pogotovo kada pokušate zumirati. U tamnim situacijama, čak i uz LED bljeskalicu, izlaz kamere je strašan. Na dobroj strani, prednji fotoaparat nije razočarao, stvarajući vrlo jasne i oštre selfies.

SOLO S500 nudi 5-inčni HD IPS zaslon s rezolucijom od 1280 x 720 piksela. Gustoća piksela je 320ppi. Zato je zaslon tanak i oštar. Iako ovdje nedostaje slaba sunčeva svjetlost, kutovi gledanja su superiorni.

Zvučnik
Mono zvučnici ovog telefona smješteni na stražnjoj strani ovog uređaja izvode se izvrsno. Glasno je i kvaliteta zvuka je sjajna, daleko bolja od onoga što smo vidjeli u Infinix Hotu.

SOLO pogled

SOLO View je aplikacija koja je unaprijed instalirana na SOLO telefone, a za njega je rečeno da nudi ogromnu kolekciju filmova koje možete preuzeti i gledati na mobilnom telefonu. Odlučili smo se za testiranje usluge posjetom jednoj od lokacija SOLO hotspot-a gdje korisnici mogu postaviti svoje račune SOLO View i preuzeti filmove na svoje mobilne uređaje.

Krenuli smo za jedan od centara u Ikeji, gdje je telefon automatski detektirao SOLO Hotspot. Zatim smo nastavili s postavljanjem računa, ažurirali aplikaciju SOLO View na najnoviju verziju, a zatim nastavili s dodavanjem PIN-ova pomoću unaprijed plaćenih kartica SOLO. Prodavač SOLO-a bio je vrlo koristan.

Prijavljivanje je bilo povjetarac. Zatim smo otišli naprijed za preuzimanje filma - Anomalija - koja košta N350.

Također pročitajte: Povratak: 10MB PC je jednom bio posao!

Mreža je bila brza, a za nekoliko minuta preuzimanje je dovršeno. Iz dijela biblioteke aplikacije uspjeli smo pristupiti, a zatim gledati film offline.

SOLO Views ima mnogo filmova. Još jedna dobra stvar je da se nigerijske TV emisije mogu besplatno preuzeti i gledati. Usluga SOLO View funkcionira tako dobro, preporučujem da ga iskušate. Aplikacija SOLO View dostupna je i na Trgovini Google Play za ne-SOLO telefone.

SOLO glazba

SOLO Music je još jedna medijska usluga SOLO-a koja donosi glazbu ravno do vaših prstiju. Volio sam ovu aplikaciju iz mirovanja. Prilikom prvog pokretanja, zatražio je ažuriranje, koje sam izvršio iz Trgovine Google Play.

Otvarajući ga, predstavio sam se širokim nizom pjesama, i stranih i međunarodnih. Možete ih prenijeti na mreži ili ih preuzeti za izvanmrežni rad. Sve pjesme ovdje su dostupne BESPLATNO. Koncept je super! I dobro funkcionira s jako dobrim zvučnicima na ovom telefonu.

razni
Kutovi gledanja su dobri na SOLO S500. Bez obzira na to kako ste ga naginjali, imate jasan pogled na ono što gledate. Čistoća poziva jasna je. Ona podržava 3G samo na SIM 1, s SIM 2 prisiljen na 2G. Učinkovitost, aplikacije i igre glatko su se odvijale bez odgađanja. SOLO S500 ima prosječno trajanje baterije. Mala 1800 mAh baterija može trajati samo oko 9 sati stalnog 3G pregledavanja, tako da svakako trebate banku za napajanje kako biste najbolje iskoristili ovaj uređaj. Primijetili smo i da ovaj uređaj podržava FM snimanje.

Također pročitajte: Novi pametni telefoni BlackBerry Curve gore za primanje

Završne riječi:
Ovaj je telefon lijep, lijep i preporučljiv za ljude s ogromnim apetitom za medijski sadržaj. SOLO pruža svoje obećanje da nam donosi jeftinu i pristupačnu glazbu i video. No, mogli su raditi bolje s poboljšanim hardverom na ovom uređaju. Ne možemo zanemariti sve ostale nedostatke, no 1800 mAh na četverojezgrenoj verziji Android 2014. (ili žao 2015.) - kao vodeći uređaj za tu stvar - nije prilično privlačan.

U pravičnosti za njih, SOLO je rekao da njihov fokus nije na sirovim specifikacijama, već na sadržaj, isporuku usluga i funkcionalnost, a oni su isporučeni. Na kraju, to je sve što stvarno važno.

Preporučeno
Ostavite Komentar