Glavni » general » Ažuriranje softvera dostupno za Nokia Lumia 1520

Ažuriranje softvera dostupno za Nokia Lumia 1520

general : Ažuriranje softvera dostupno za Nokia Lumia 1520


Upravo sam dobio obavijest o ažuriranju softvera za moju Lumia 1520 prije nekoliko minuta. U obavijesti su navedene dvije komponente:

1. Microsoft Update 8.0.10521.155; i
2. Nokia Update for Windows Phone

Dakle, ovo izgleda kao generičko ažuriranje za sve Lumia uređaje, što znači da biste uskoro trebali dobiti obavijest.

Dogovorila sam se za instalaciju ažuriranja, crvena zvijer zatvori, a zatim se pojavljuje crni zaslon s vrtićima koji se vrte, a zatim se premjestio na bijeli zaslon s trakom napretka o mojim podacima. Konačno, još jedan ponovno pokretanje, a ja sam imao 1520 natrag nakon oko 10 minuta.

Što ima novog?

Microsoft kaže da ažuriranje 8.0.1.10521 vodi računa o sljedećem:

Dostupnost : nekoliko poboljšanja za korisnike s oštećenjem vida.

Pohrana : jednostavno oslobodite prostor za pohranu na telefonu i upravljajte privremenim datotekama. Nove kategorije prikazuju ono što zauzima prostor.

Način vožnje : omogućuje vam da smanjite dolazne pozive i tekstne poruke kako biste se mogli usredotočiti na cestu.

Orijentacija zaslona : zaključajte orijentaciju zaslona kako ne bi pomaknula kada pomaknete telefon.

Wi-Fi : Započnite čuvati stanične podatke na telefonu odmah izvan okvira. Sada se možete povezati s Wi-Fi mrežom tijekom postavljanja.

Dijeljenje Bluetooth veze : dijelite mobilnu podatkovnu vezu svojeg telefona s uređajima Microsoft Windows 8.1 tako da ih uparite preko Bluetootha.

Bluetooth : nekoliko ispravaka napravljeno je za rješavanje poznatih problema i poboljšana je kvaliteta povezivanja Bluetooth pribora.

Melodije zvona : dodijelite melodije zvona za tekstne poruke, tako da ćete znati tko vas slikava, čak i bez potrebe za gledanjem. Koristite svoje prilagođene melodije zvona za više stvari - tekstne poruke, instant poruke, e-poruke, govorna pošta i podsjetnici.

Također pročitajte: Top 10 brandova Smartphone: Huawei zauzeo drugo mjesto od Applea

Prebacivač aplikacije : nemojte se osvrnuti. Sada možete upotrijebiti alat za izmjenu programa da biste brzo zatvorili aplikacije kada završite s njima.

Ostala poboljšanja : uključuje mnoga druga poboljšanja u sustavu Windows Phone.

Sada ne mogu biti siguran u sve, ali siguran sam da su neke od gore navedenih značajki već bile prisutne na mom 1520. Pitanje .... Ipak, to sam ja vidio. Nisam siguran što je Nokia dio ažuriranja dodao. možda samo poboljšanja performansi. Jeste li dobili obavijest o ažuriranju? Primjećujete li što novo?

PS : Pronašao sam nešto novo. Došlo je do problema s korisnicima usluge Google Mail (ja sam). Kad sam pokrenula poštanski sandučić, Google bi pogrešno kazao kako telefon nema dovoljno memorije za sinkronizaciju podataka. Šifra pogreške bila je 8007000E. Sve je dobro funkcioniralo, s porukama koje su dolazile i izlazile bez ikakvih problema, ali zaslon s pogreškama naglo je bio iritiran. Nakon ovog ažuriranja, to je postalo stvar prošlosti. Nema više Googleova pogreška.

Preporučeno
Ostavite Komentar