Glavni » general » Razvoj softvera dobiva poticaj s iDEA hubom

Razvoj softvera dobiva poticaj s iDEA hubom

general : Razvoj softvera dobiva poticaj s iDEA hubom

U današnjem svijetu, razvoj softvera ključan je za tehnološki napredak na mnoge načine. Često sam izjavio kako je tužno da naša tercijarna institucija ništa ne vrijedi govoriti o razvoju softvera - ni u smislu poduzetništva. To je vrlo tužno, jer dva od ključnih pokretačkih snaga u današnjem svijetu teško su nestala iz našeg razvojnog krajolika. Ovo je ključni razlog zašto je iDEA Hub inicijativa koja je u ovom trenutku vrlo dobrodošla. Trebamo razvoj softvera i trebamo poduzetnički duh kako bismo uspjeli na tržištu.

Prošlog petka svjedočili su pokretanju iDEA Hub u Sabo, Yaba u Lagosu. iDEA predstavlja program za razvoj informatičkih tehnologija za poduzetništvo. IAEA misija je pomoći nigerijskim poduzetnicima stvoriti uspješne poslovne softverske tehnologije pružanjem radnih prostora, profesionalnih usluga, mentorstva i druge potpore. Središte ima cilj pomoći pokrenuti 25 uspješnih softverskih tvrtki do 2015. godine. Posebni interesi tvrtke iDEA su mobilni, poslovni, zabavni, jezični, prilagođeni programi i poslovna inteligencija. Oni će, međutim, razmotriti i druga područja.

IDEA Hub je vladina inicijativa, ali prikladno u rukama privatnih osoba za upravljanje. Postavljanje kao društvo s ograničenom odgovornošću na mjesto predsjedatelja Adedotun Sulaiman, iDEA Hub se nalazi na 296 Herbert Macaulay Way (sljedeća zgrada u CcHub), u Sabo, Yaba. Okružen obrazovnim ustanovama, javnim objektima i grupama tvrtki, lokacija centra je strateška i lako je dostupna iz većine Lagosovih. Nadam se da se Yaba može razviti u vrlo živopisni IT hub za zemlju. Možda ćemo vidjeti i druge akceleratore i inkubatore koji se pojavljuju u istom području. Mislim da će ovo biti dobro za suradnju u cjelini. U međuvremenu, iDEA će pokrenuti druge centre diljem zemlje.

Također pročitajte: Poštovani korisnici mobilnih telefona, pročitajte priručnik za telefon!

Neki od velikih podupiratelja iDEA-e uključuju softverske divove poput Microsoft, Google, Nokia, Oracle i broadband provider, MainOne.

Da; Mislim da je iDEA Hub potreban i relevantan za naše vrijeme. Trebamo više centara i inicijativa poput ove. S dobrim upravljanjem i fokusom možemo očekivati ​​priče o uspjehu u razvoju softvera u narednim godinama. Ovde želi da iDEA tim bude najbolji.

Više informacija potražite na web mjestu iDEA Hub.

Preporučeno
Ostavite Komentar