Glavni » general » Soft Alliance Academy započinje informatičku obuku na svjetskoj razini

Soft Alliance Academy započinje informatičku obuku na svjetskoj razini

general : Soft Alliance Academy započinje informatičku obuku na svjetskoj razini

Informacijska tehnologija (IT) temeljni je dio svakodnevnog života i poslovanja, ali ostaje tajna mnogima. S klijentima i konkurencijom u svakom poslovnom sektoru postaju sve tehnološki pametniji, bilo je važno za svaku tvrtku koja želi postići vodeće tržište u svom području da bude na vodećem rubu tehnologije iskorištavanja.

Soft Alliance se smatra liderom u tehnološkim i poslovnim rješenjima, jednim od najvećih pružatelja poduzetničkih aplikacija u subsaharskoj Africi i jednim od tri najbolja pružatelja IT usluga u regiji. S uspjehom od 100% uspjeha u implementaciji poslovnih aplikacija i projektima isporuke rješenja na naš kredit, Soft Alliance dosljedno je demonstrirala našu stručnost u prostoru Enterprise Solutions, Infrastructure i Payments.

Soft Alliance IT trening je temeljito privlačan proces učenja koji se sastoji od teorijske i praktične prakse usmjerene na njegovanje sudionika u specijalizirane IT profesionalce jačanjem promatranih kapaciteta za poboljšanje relevantnosti, učinkovitosti i učinkovitosti njihovih vještina. To će biti učinjeno u vrlo ljubaznoj trenerskoj / vježbeničkoj atmosferi, s materijalima podučavanja koji se lako asimiliraju, ali i dalje podučavaju visoko kvalificirani IT stručnjaci koji su dobro utemeljeni profesionalci u različitim područjima.

Različiti tečajevi IT ponude uključuju:

  • Administracija sustava
  • Administracija baze podataka
  • Analiza poslovanja
  • Razvoj softvera
  • Administracija mreže
  • Oracle E-business Suite: Financije i upravljanje ljudskim kapitalom

Trening započinje 1. studenog 2014. i trajat će 12 tjedana izlaganja živoj i testnoj okolini, poslužiteljima aplikacija, usmjerivačima i preklopnicima.

Soft Alliance tijekom godina uspješno osvjetljava tajnu tehnologije za naše klijente u nigerijskom i afričkom okruženju. Radimo ruku s našim klijentima, vodili smo najveću implementaciju ERP sustava u subsaharskoj Africi, kao i prvu ERP instalaciju javnog sektora.

Također pročitajte: Airtel Nigerija želi 80% 3G pokrivenost

Prijavite se i postanite dio naše priče o uspjehu

Pošaljite nam e-poštu: [email protected]

Web: www.softalliance.com

Preporučeno
Ostavite Komentar