Glavni » general » Jednostavan pregled WhatsApp Messenger

Jednostavan pregled WhatsApp Messenger

general : Jednostavan pregled WhatsApp Messenger

Prateći moj nedavni zadirkivač za razmjenu trenutnih poruka na mobitelu, mislio sam da ću aplikaciji whatsApp provesti probnu verziju na Blackberry Bold 2 (9700).

Što WhatsApp radi?

To je aplikacija za glasovne aplikacije pametnih telefona koja vam omogućuje slanje tekstualnih poruka putem podatkovne veze umjesto skupe SMS poruke. Surađuje s vašom postojećom BIS uslugom ili uobičajenom internetskom uslugom / paketom, a ne samo na Blackberry nego i na nizu drugih mobilnih platformi.

S korisnicima WhatsApp, iPhone, Android, Symbian i BlackBerry mogu se slati poruke, slike, video i audio datoteke. Imajte na umu da je inačica Symbian još uvijek u beta fazi.

WhatsApp se neprimjetno integrira s vašim postojećim adresarom i ne postoji PIN ili korisničko ime koje treba zapamtiti. Baš kao i izvorni SMS, ne morate se prijavljivati ​​ili odjaviti.

Pregledavala sam whatsapp.com/download na mom materinjem BlackBerry pregledniku i bumu - bio sam doma i suha (kao što bi Yomi rekao).

WhatsApp je dostupan za godinu dana suđenje. Nakon probnog razdoblja možete se obnoviti za manje od 2 (još uvijek pokušavam potvrditi cijenu od njih).

Kad sam napokon instalirala na Blackberry bold 2, otkrio sam da je jedan od mojih kontakata već koristio. Osjeća se i zvuči kao poznati Blackberry Messenger.

Jeste li koristili WhatsApp? Koje su vaša iskustva i opažanja? Kako biste ga ocijenili? Čujmo od vas.

Imate dan napunjen telefonom! (Moja verzija za zabavu ispunjena dan, naviknut ćete se na to). Obavijestite prijatelje da nas provjerite. ;-)

Također pročitajte: Pogledajte PlirisBlazeX Android smartphone
Preporučeno
Ostavite Komentar