Glavni » general » Glatko prebacivanje između pokretnih aplikacija na Androidu

Glatko prebacivanje između pokretnih aplikacija na Androidu

general : Glatko prebacivanje između pokretnih aplikacija na Androidu

Jedna od sjajnih značajki koje ima Android OS je njegova sposobnost multitaskiranja. To podrazumijeva da u isto vrijeme možete pokrenuti brojne aplikacije bez ikakvih problema. Unatoč tome, otkrio sam da mnogi korisnici Androida, posebno novorođenici, ne iskorištavaju tu značajku.

Ipak sam bio takav i ovako. Kada sam počeo upotrebljavati Android tablet, pronašao sam zatvaranje jedne aplikacije prije prelaska na drugu. Zatim nisam bio u potpunosti svjestan sposobnosti multitaskinga sustava Android OS.

Gumb Početna na uređaju jedan je od alata za višezadaćnost Androida. Da biste se prebacivali između aplikacija koje se pokreću, slijedite ove naputke:

  • Pritisnite i držite gumb Početna na uređaju nekoliko sekundi
  • Skočni prozor prikazuje ikone aplikacija koje se trenutačno prikazuju na vašem uređaju
  • Odaberite aplikaciju na koju se želite prebaciti.

Morate ipak osigurati pokretanje aplikacija za prebacivanje. Da biste otvorili drugu aplikaciju bez zatvaranja trenutnog, sve što trebate učiniti je pritisnuti vaš početni gumb. To će vas odvesti na početni zaslon i ostaviti vašu trenutačnu aplikaciju.

Na nekim Android uređajima, pritiskom na gumb Početna nekoliko sekundi prikazuje se samo popis najčešće korištenih aplikacija. Isprobajte gore navedeno na svom uređaju i otkrijte što funkcionira za vaš uređaj. Međutim, ostavite komentar u nastavku ako dođe do bilo kakve pogreške u tome.

Preporučeno
Ostavite Komentar