Glavni » general » SmileVoice i SmileUnlimited dolaze u Tanzaniju

SmileVoice i SmileUnlimited dolaze u Tanzaniju

general : SmileVoice i SmileUnlimited dolaze u Tanzaniju

Nakon uspješnog pokretanja u Nigeriji i Ugandi, Smile Communications je donio SmileVoice i SmileUnlimited pakete u Tanzanija. SmileVoice pruža korisnicima Android i Apple iPhone uređaje, mogućnost SuperClearovih govornih poziva preko Smileove 4G LTE mreže ili upotrebom mobilne slušalice VoLTE (poput najnovijih Samsung uređaja) i SIM kartice Smile.

SmileUnlimited, s druge strane, korisnicima nudi 30 dana neograničenog pristupa Smile SuperFast 4G LTE mobilnoj širokopojasnoj mreži.

Country Manager, Smile Tanzania, gospodin Eric Behner je rekao sljedeće:

"Smile je prvi mobilni operater u Istočnoj Africi koji je razvio i predstavio Voice over LTE, zajedno sa svijetom koji prvi razvija i uvodi besplatnu mobilnu aplikaciju Voice over LTE koja svim našim korisnicima u Tanzaniji, s uređajima Android i iPhone, omogućuje doživljaj visoke - kvalitetni glasovni pozivi preko Smileove mreže. Predani smo poboljšanju kvalitete glasovnih i podatkovnih usluga u Tanzaniji, a SmileVoice korisnici mogu nazvati bilo koga na lokalnoj i međunarodnoj razini, baš kao i na bilo kojem drugom mobilnom uređaju. "

Više detalja o cijenama možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici OVDJE.

Preporučeno
Ostavite Komentar