Glavni » general » Smile UnlimitedLite je sada dostupan stanovnicima Lagosu

Smile UnlimitedLite je sada dostupan stanovnicima Lagosu

general : Smile UnlimitedLite je sada dostupan stanovnicima Lagosu

Osmijeh je samo stavio osmijeh na lice stanovnika Lagosa. Kad je Smile UnlimitedLite plan uveden prije nekoliko mjeseci, Lagos je ostao bez akcije. Jutros sam primio tekstnu poruku koja glasi:

Predstavljamo Smile's UnlimitedLite. Uživajte u fiksnoj naknadi za 30 dana neograničenog interneta samo na 10.000. Nabavite novi Smile 4G LTE SIM još danas! #Sada možeš

To je moja sretna lica tamo gore. Ustao sam sa svojeg sjedala i malo ukočio.

Trgnuo sam se na Smileovu web stranicu kako bih provjerio je li Lagos dodan na popis gradova u kojima je plan dostupan. Da! Lagos je sada na popisu. Ovo je sjajna vijest.

Ntel 4G sada me pije sa sub 500 kbps brzinom u uredu. A budući da Smile UnlimitedLite košta isto kao i Ntel Unlimited Monthly, mislim da ću se vratiti svojoj staroj ljubavi, Smile kada trenutna pretplata istekne. Natjecanje je dobro.

O Smile UnlimitedLite

Smile UnlimitedLite plan košta N10.000 za 30 dana "neograničenog" interneta. Ulov je da Smile smanjuje brzinu od 21 Mbps do 1 Mbps nakon što iskoristite do 30 GB korištenja u roku od 30 dana. 1 Mbps nije loš. Vrlo je korisno.

PS : Ljudi koji su se pretplatili na ovaj plan kažu da je novu brzinu prigušivanja 512 kbps nakon 20 GB korištenja. To je sranje. Hajde, nasmiješi se; ti možes bolje.

Ovdje je slom:

  • Do 2 Mbps dok ne koristite 20 GB
  • Do 512 Kb / s od 20 GB do 50 GB
  • Do 256 Kbps iznad 50 GB korištenja
Također pročitajte: Da li CloudOnov Microsoft Office podržava vaš Android uređaj?

Sada mogu. Hvala, osmijeh.

U vrijeme objavljivanja ovog mjesečnog plana Smile UnlimitedLite dostupan je u Asabi, Abjui, Beninu, Ibadanu, Lagosu, Port Harcourtu, Onitshi i Kaduni.

Preporučeno
Ostavite Komentar