Glavni » general » Smile pokreće 4G širokopojasni pristup u Ugandi. Kamo Nigerija?

Smile pokreće 4G širokopojasni pristup u Ugandi. Kamo Nigerija?

general : Smile pokreće 4G širokopojasni pristup u Ugandi.  Kamo Nigerija?

Neću prestati to govoriti: trebamo brži i pouzdaniji pristup internetu u Nigeriji. Trebamo 4G širokopojasni pristup. Općenito smo tretirani isprikama za širokopojasni pristup, a vrijeme je da netko stupi na ploču kako bi napravio razliku. Ne želim vjerovati da je to nemoguć zadatak. Smile Uganda je pokrenuo prvi pravi 4G LTE u Ugandi. Zašto ne iu Nigeriji? Razumijem da Smile imaju operacije u Ibadanu već ovdje u Nigeriji. Nisam siguran što je plan. Zašto početi s Ibadanom? Možda koriste taj grad kao probni ležaj prije nego što se pokušaju rasporediti u zahtjevnijim gradovima Lagos i Abuja? Molim te, požurite, momci! U međuvremenu, moramo postaviti pitanje: koliko je pouzdan i koliko brzo Smileov internet usluge ovdje? Hoće li samo postati još jedan od ostatka?

U međuvremenu, miješanje Nigerijinih operatera CDMA-a pod pokrovom CAPCOM-a izgleda da su se nalazili u mutnim vodama. Poli-trikovi, intrige i tužne priče koje su projekt pretvorile u igru ​​šaha su redoslijed dana. Nitko zapravo ne zna što više očekivati. Gdje je Starcomms? Gdje je Multilinks? Hoćemo li ikada vidjeti obećanu mrežu 4G iz ovog projekta? Vrijeme će reći.

Osim Smilea i CAPCOM-a, tko se još usuđuje u 4G širokopojasnu igru? Naravno, uobičajeni sumnjaci su - MTN, Globacom (koji imaju više imaginarnih mreža nego Harry Potter ima špijuna), Etisalat i Airtel. Ja sam mobilni entuzijast prema srži. Radije bih imao pretplatu na mobilni internet. No, istina je rečeno, umoran sam od nedovoljne učinkovitosti naših mobilnih mreža u smislu internetskih usluga. To je samo uvreda što dobivamo od ovih momaka. Brzo sam izgubio vjeru u njih.

Također pročitajte: Nokia Mobile želi biti Apple Android pametnih telefona i čavao je

Kamo 4G Nigerija?

Preporučeno
Ostavite Komentar