Glavni » opće recenzije » Smartwatch Brzi pregled: Samsung Galaxy Gear 2

Smartwatch Brzi pregled: Samsung Galaxy Gear 2

opće recenzije : Smartwatch Brzi pregled: Samsung Galaxy Gear 2

Od svog oslobađanja pametni su satovi postupno razvijeni. Dobivanje bolje s svakom iteracijom, iako ne možemo reći da je još Uhuru. Samsung Galaxy Gear 2 je već neko vrijeme sada - više od godinu dana preciznije, i bio sam pogodan za brzu recenziju s jednom jedinicom.

G. Mo nedavno je pregledao VAWLT S29 i pitao je li pametni satovi stariji kako bi zamijenili naše pametne telefone. Rekao bih da još ima dug put. Evo mojih nalaza o Galaxy Gearu 2.

Hardver

Gear 2 izgleda kao svaki drugi elektronički sat, iako pametniji. Tijelo ima metalni okvir s gumenim ručkama, dok je kopča ili isječak izrađen od sjajnog metala. Dolazi s dodatnim paketom koji nosi priključak za punjenje microUSB. Imamo 1, 6-inčni AMOLED zaslon, gumb Home / Power na donjem kraju, zatim kameru i zvučnici na drugom kraju. Nema SIM kartice ili utora za Micro SD karticu. Pogledajte potpune specifikacije OVDJE.

funkcionalnost

Galaxy Gear 2 ograničen je samo na Samsungov flagship (i njihove mini uređaje), morat ćete korijeniti i napraviti neke druge hackove prije nego što će raditi na drugim Androidsima. Pregledna jedinica bila je uparena uz stranu Galaxy S5 Mini. Surađuje s vlasničkom aplikacijom Gear i stalno se uparuje s telefonom putem Bluetootha.

Možete se uputiti i pozivati ​​na sat, iako morate biti u Bluetooth području. Navigacija se vrši pomicanjem desno, ulijevo, gore i dolje. Možete se vratiti na početni zaslon bilo gdje pritiskom gumba hardvera ispod zaslona. Postoji pristup obavijestima, dnevnicima, biračima, kontaktima, a zatim i mnogim drugim funkcijama s kojima dolazi.

Također pročitajte: Specifikacije Lenovo A328

WatchON daljinski upravljač (za kontrolu uređaja), S Voice, Glasovni podsjetnik, Pedometer, Heart Rate (za brojanje otkucaja srca po minuti) i Sleep (pratite vrijeme spavanja) nalaze se među brojnim korisnim aplikacijama prisutnim u ovom satu. Nemate preglednik. Osim ako možda morate preuzeti aplikaciju.

multimedijalni

Ima glazbeni player koji iznenađujuće donosi iznimno dobar zvuk. Glasnoća je glasna i jasna čak i za glasovne pozive. Ima kameru koja je stvarno strašna. Iako je rezolucija podesiva na 1080p, izlaz je previše zamagljen. Ovo je uzorak fotografije OnePlus One.

razni

Gear 2 se stalno spaja s vašim uređajem, pa je više ili manje beskoristan kad se ostavi samostalno. Slike snimljene na satu odmah se pojavljuju na uređaju. Možete upućivati ​​pozive samo kada je uređaj unutar Bluetooth područja. Baterija može proći kroz 2 do 3 dana prosječne uporabe. No, kada se aktivno koristi, to traje samo oko 24 sata.

Završne riječi

Gear 2 je samo produžetak vašeg pametnog telefona, a ne zamjena. Pomaže vam da ispričate vrijeme uz održavanje prikladnosti. Ne samo to, to je još jedan cool uređaj s kojim se možete pokazati. Smartwatch tehnologija je još uvijek netaknuta i neće prekidati pametni telefon ni u kojem trenutku.

Preporučeno
Ostavite Komentar