Glavni » general » Pametni trenutak je sjajna ideja, ali ...

Pametni trenutak je sjajna ideja, ali ...

general : Pametni trenutak je sjajna ideja, ali ...

Pametni časopis je smartphone upakiran u obliku ručnog sata. To je najosnovnija definicija s kojom mogu doći. Uzmite ručni sat i stavite u njega mobilni operativni sustav, mobilni telefon sposobnost, medijsku reprodukciju i još mnogo toga, a imate pametan pogled. Ili barem, to je ono što bi trebalo biti.

Mislim da je smartwatch sjajna ideja. Ne volim da držim bilo što veliko dok je izvan i oko. Mrzim nositi prijenosnike, netbookove pa čak i tablete na mene, osim ako apsolutno moram. Oni su teret. Putem ultra lite. Možete početi vidjeti zašto se ideja pametnog časa privlači velikom vremenu. Ne moram ga držati niti nositi. Ujutravši ujutro, nosim je za dan i zaboravljam na to. Šanse da je negdje zaboravi? Osim ako idem na kupanje, nula. Šanse pametnog časa pada i dobivanje oštećen? Ako se ne upiše u tajnu službu kao posrednika, nula.

Ali ako ste slijedili vijest o pametnim gledanjima, svjesni ste da one koje se guraju nedostaju mogućnosti mobilnog telefona. Zapravo ih morate upariti preko Bluetooth veze na telefon kako biste ih mogli uputiti. DOH! To su puki Bluetooth pribor? Jesam li onda sanjao? Možda ne. BURG SmartWatch je prvi smartwatch na svijetu s ugrađenim utorom za SIM karticu koja vam omogućuje da ga upotrijebite kao neovisni telefon. Prvi OS Android 4.0 modeli sada su u produkciji i mogu učiniti sve što moj smartphone može. Ovo je pravi pametni trenutak.


Evo njegove kratke specifikacije:

Također pročitajte: iTel iNote Beyond 3G upravo je stigao MOBILITY

- 1, 54-inčni zaslon 240 × 240 piksela
- OS 4.0 za Android
- utor za SIM karticu
- telefon
- poruka
- multimedija
- Micro SD u [p do 32 GB
- WIFI, Bluetooth 3.0, GPS
- kamera od 2, 0 mega piksela
- prilagodljive slušalice
- snimač

Bilo koji smartwatch koji je samo dodatak pametnom telefonu ne ispunjava uvjete u mojim knjigama. Appleov nadolazeći iWatch i Samsung Gear ne rezaju za mene. Radije nositi smartphone i nositi Bluetooth slušalice nego imati glomaznija kombinacija smartphone i smartwatch. Što se mene tiče, oba pametnog promatrača koji su potisnuli Apple i Samsung su obični satovi koji ovise o pametnom telefonu. Nisam siguran koliko ih pametno čini.

Sve dok ne dobijem ruke na pravi pametni sat kao što je opisano u ovom članku, bez hvala.

Preporučeno
Ostavite Komentar