Glavni » general » Pametni telefoni u odnosu na značajke telefona

Pametni telefoni u odnosu na značajke telefona

general : Pametni telefoni u odnosu na značajke telefona

Tradicionalno, pametni telefoni su uvijek imali prednost iznad i iznad telefona značajki (ne-pametni telefoni). Korisnici smartphonea bili su vrhnje-usjeva, tako da kažemo.

Vidite, na pametnim telefonima, imali ste najbolje od mogućnosti. Imali ste više zadataka - to je rijetka sposobnost istodobnog pokretanja nekoliko aplikacija i jednostavno prebacivanje s jednog na drugi. I naravno, s pametnim telefonima, imali ste mogućnost instaliranja aplikacija treće strane. Svi ti doslovno postavljeni smartphone osim drugih telefona i napravili su ih mini računala.

No, tijekom posljednjih 2 do 3 godine, linija između pametnih telefona i značajki telefoni su kontinuirano brišu, toliko da ono što je ostalo u nekim slučajevima je vrlo tanka - gotovo neopisiva linija.

Postoji niz značajki telefona različitih proizvođača koji sada dolaze s više zadataka i high-end značajke. Sve što odvaja neke od tih izvanrednih telefona s pametnih telefona je njihova nemogućnost instaliranja aplikacija treće strane. Naravno, tu je i java (J2ME) kako bi malo prošli i ovaj posljednji razmak.

Na primjer, pogledajte iPhone. Iako se prodao kao pametni telefon, ovaj prekrasan uređaj nije se kvalificirao za barem dva fronta prilikom prvog predstavljanja:

1. nije imala više zadataka
2. nije imala otvorenost za aplikacije trećih strana

Ipak, uspješno je prošao kao smartphone.

Nekoliko značajki telefona tvrtke Nokia, LG, Samsung i drugi već imaju iste značajke i mogućnosti kao pametni telefoni, instalacije barova aplikacija treće strane i višestruko zadatke. LG osobito razbija barijeru čak i bolje od Nokia i Samsung uvođenjem više zadataka u dobar raspon njihovih značajki telefona.

Također pročitajte: Nokia N9 - čarobno iskustvo

Postoji li doista bilo kakva ozbiljna razlika između ukupnih mogućnosti značajki telefona i pametnih telefona više?

Kupio sam vrhunski smartphone krajem prošle godine, Nokia E90 komunikator, ali otkrio da je bilo vrlo malo aplikacija treće strane na koje bih trebao raditi na njemu. Uređaj je došao s većinom onih značajki koje sam trebao ugraditi.

Sada usporedite to s nekoliko visokokvalitetnih značajki telefona. Oni također dolaze s mnogim mojim zahtjevima izgrađen-in, a gdje necesarry često postoje brojne java aplikacija na raspolaganju za popunjavanje jaz.

Bilo bi u krivu tvrditi da bi netko pametni telefon sa sličnim značajkama kao moj E90 bio u stanju zadovoljiti svoje potrebe jednako dobro?

Što misliš? Je li ovo početak rata između pametnih telefona i značajki telefona? Da li vam je apsolutno potreban pametni telefon sada, gledajući unatrag sve veće sličnosti između pametnih telefona i ne-smartfona?

Preporučeno
Ostavite Komentar