Glavni » general » Svjetski smartphone tako dosadno sada

Svjetski smartphone tako dosadno sada

general : Svjetski smartphone tako dosadno sada

Da; svijet pametnih telefona toliko je dosadno. Ta izjava može doći kao šok za one od vas koji pripadaju iOS-Android generaciji, a to je sve što ste vidjeli. No, jednom davno, postojao je smartphone svijet s puno uzbuđenja. Imali smo Symbian SIQ, Symbian S60, Symbian S80 (i sva tri bila su vrlo različita u korisničkim sučeljima i hardverskim okusima), BlackBerry, Windows Mobile Professional, Windows Mobile Smartphone, Maemo i Palm OS - svi nude izrazito različita korisnička sučelja i hardverske faktore i sposobnosti. Jednom davno bilo je zabave i uzbuđenja koja su nastala iz raznolikosti i stvarnih izbora. Sada, sve što imamo .... su ne-identični blizanci, Android i iOS. I ploče.

Jeste li upravo rečili da imamo samo Android i iOS? Da; Učinio sam.

Možeš reći da imamo Badu. Pa, to mora biti na planetu Neptunu. Svaki operativni sustav koji ne vidi nove uređaje otpušten - posebno tijekom razdoblja od 12 mjeseci - zapravo ne postoji. Kolovoz 2011 bio je posljednji put da je Bada OS telefon pušten. Vidiš na što mislim? Belleov posljednji ples bio je 808 PureView, pokrenut u veljači 2012. U još tri mjeseca, možemo reći da Belle zapravo ne postoji.

O da; mislite da sam izostavio Windows Phone 8; pravo? Da; Učinio sam. Windows Telefon još nije dostupan. Ispričajte me krivo: izađite, prošetajte u svoju omiljenu web-trgovinu i naručite smartphone za Windows Phone. Barem, gdje živim, nema ni jednog smartphonea za Windows Phone 8 za prodaju u bilo kojoj trgovini. Nigdje u Nigeriji. Sada.

Također pročitajte: Fotografije: 2018 Toyota Camry opet je klasa!

Svugdje gdje gledate, Android, Android i još Android. To je poput odlaska u supermarket i sve što vidite je kruh, kruh i još kruha. Bože sačuvaj. Da, Sony Android, Samsung Android, LG Android, Motorola Android i Tecno Android. Ali Android je Android na kraju dana. To je poput Agege kruha, rezanih kruha, pšeničnog kruha, slatkog grah kruha i mesni kruh. Bleh.

Žudnja za novim vinom

Znam da očekujemo nove igrače i u njemu leži nadam spasenja od ove vrlo dosadne sadašnje države, i nadam se da se nisam suzao prije nego što se naprave napadi tih igrača na ulice. Ne mogu čekati Blackberry 10 (nadajući se da ga RIM to dobiva), Tizen OS, Firefox OS i Sailfish OS. Nemoj me uznemiravati o ekosustavima i aplikacijama i sve to. Stvarno me ne brine. Samo želim nove igračke koje izgledaju i djeluju drugačije od onoga što je sada dostupno. Nadam se da te nove platforme mogu dati stvarno drugačije korisničko sučelje i sve, jer nažalost, ono što ćemo uglavnom gledati su iste dosadne ploče smrznute plastike, metala i polikarbonata koji me svakodnevno čine bolesnim i mučnatim.

Zar ne možemo samo prebroditi ovu opsjednutost pločama i nastaviti s našim životima? Aaaaaargh !!!!!!!

Da; ovaj trenutni smartphone svijet je uzbudljiv kao i Windows-dominantna PC industrija je. Acer računala: Windows. Dell računala: Windows. HP: Windows. Bleh! Molim vas, dajte mi malo uzbuđenja, da ne umrem.

Preporučeno
Ostavite Komentar