Glavni » general » Smartphone Upgrader 2017 pretvara vaš Android telefon na iPhone X

Smartphone Upgrader 2017 pretvara vaš Android telefon na iPhone X

general : Smartphone Upgrader 2017 pretvara vaš Android telefon na iPhone X

Mora postojati dosta Android korisnika koji ne bi odustali od svojih pametnih telefona za iPhone po bilo kojoj cijeni Međutim, sigurno postoji dosta onih istih ljudi koji zamišljaju kako se osjeća vlasništvo iPhone uređaja. Za te ljude sada je moguće upotrebljavati iPhone bez da se zapravo napuštaju uređaji sa sustavom Android. Postoji nova aplikacija tvrtke CODO DODO Damian Piworwarski, koja korisnicima omogućuje praćenje dizajna zaslona bilo iPhone X ili Essential Phone PH-1. Ova je aplikacija poznata kao Smartphone Upgrader 2017.

Smartphone Upgrader 2017 čini to mogućim simuliranjem oblika zaslona ovih uređaja, uključujući prazne prostore gdje dva uređaja imaju svoje prednje kamere i razne druge senzore. Očito je očigledno da je to smiješno, zabavljati se na ova dva uređaja.

Korisnici koji preuzmu Smartphone Upgrader 2017 susreću se s rijetko naseljenim korisničkim sučeljem. To ima nekoliko prekidača, tri gumba i banner oglas. Te tipke ostaju na istom mjestu bez obzira što radite, no neke od drugih značajki mogu se preurediti. Tu su i dvije prebacere, jedna s oznakom Uključite svoj iPhone u iPhone X, a drugu označenu s I Prefer Android.

Prebacivanje jednog prekidača dovodi do slijeda radnji, nakon čega će vaš početni zaslon prikazivati ​​tipičan prikaz bilo iPhone X ili Essential Phone. Osim toga, aplikacija je prilično beskoristan. Međutim, kreatori napominju da je to zapravo cijela točka Smartphone Upgradera 2017. Prema tvorcima, aplikacija je razvijena isključivo za zabavu, a taj zadatak postiže prilično dobro. Sada, čak i ako aplikacija vjerojatno neće ostati instalirana na bilo kojem telefonu dugo, zasigurno je vrijedno pogledati.

Također pročitajte: Moderni smartphone beskorisni su za pisanje eseja - @Ikhide

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar