Glavni » general » Smartphone Show koji dolazi u listopadu 2010

Smartphone Show koji dolazi u listopadu 2010

general : Smartphone Show koji dolazi u listopadu 2010

Smartphone Show je neformalni susret mobilnih i smartphone buffs zakazanih za subotu 23. listopada 2010 na Sveučilištu u Lagos Guest House.

Članovi šire javnosti pozivaju se da zajedno s Symbianom, BlackBerryom, Windows Mobileom, Androidom, Bada, WebOS, iOS i Maemo pametnim telefonima dijele, raspravljaju i pokazuju svoje mogućnosti.

Pojedinci koji su zainteresirani za znanje o tome kako mobilni telefoni i usluge mogu im pomoći u radu i igranju, naći će i Smartphone Show koji vrijedi pohađati.

Pojedinci koji su zainteresirani za kratko pregledavanje njihovih uređaja na licu mjesta, dobrodošli su da pošalju mail na [email protected] kako bi se prijavili za mjesto.

Mobility Nigerija će također najaviti imena pobjednika u tijeku WIN-a-Smartphone Promo. Partiji u promociji imaju priliku osvojiti jedan od tri pametnog telefona, uključujući vrhunski uređaj kao glavnu nagradu. Promo je otvoren do dana događaja i pojedinosti se mogu pristupiti na WIN-a-smartphone promo

Pobjednici koji se nalaze izvan Lagos-a imat će svoje uređaje isporučen im putem kurirske službe.

Usluga mobilne klinike pružit će se na događaju, pomažući sudionicima postavljanje mobilnog interneta, mobilne e-pošte i otklanjanja poteškoća s mobilnim uređajima i mrežnim uslugama.

Pojedinosti događaja:

  • Subota, 23. listopada 2010
  • 13.00 - 15.00
  • Odbora C, UNILAG Guest House, Sveučilište u Lagosu, Akoka
  • Besplatna prijava / prijam
  • Odjevni kod: Casual English

Možete nas obavijestiti hoćete li doći putem odjeljka za komentare ili Facebooka.

Također pročitajte: iPhone 5 - Playing Catchup

Sponzori i partneri Dobrodošli!
Dobavljači telefona i trgovci na telefonu (ili bilo tko drugi za to) dobrodošli su sponzorirati ovaj događaj. Pošaljite nam mail na mobilnost [@] mobilitynigeria.com ako ste zainteresirani za sponzoriranje ovog događaja ili partnerstva s nama u tome da se to dogodi.

Pokret je domaćin tvrtke Mobility Nigeria.

O mobilnosti Nigerije
Mobilnost Nigerija (www.mobilitynigeria.com) najveći je, najcitiraniji, najcitiraniji i najcjenjeniji online izvor informacija o mobilnoj tehnologiji u Nigeriji. Web mjesto pruža vijesti, recenzije, savjete, tržište, forume, kao i online trgovinu telefona s uslugom dostave u svaki kutak zemlje.

Preporučeno
Ostavite Komentar