Glavni » general » Smartphone Blues: S60 i Gmail

Smartphone Blues: S60 i Gmail

general : Smartphone Blues: S60 i Gmail

Nisam siguran što se događa između Symbian S60 uređaja i Gmaila, ali se ne zabavljam. U novije vrijeme (nekoliko mjeseci gledajući), imam dosljedno loša iskustva s Nokia uređajima S60, odnosno E90 i E75, s obzirom na korištenje Gmaila.

To je kao igra mačka i miša. Prvo, na E90 komunikatoru, kada se Gmail postavi, aplikacija za razmjenu poruka jednostavno prelazi u komotusnu državu. Dobivanje bilo što učinjeno na njemu postaje nemoguće. Moja korporativna pošta funkcionira bez problema, ali nakon što je Gmail konfiguriran ... ..

Činilo se da je početak instalacije Nokia Messaginga pomogla, a stvari su tekle neko vrijeme glatko. Nakon toga, aplikacija za e-poštu počela je djelovati kao opsjednuto stvorenje, i na kraju je ponovno stigla do komate.

E75, mnogo noviji uređaj, dao mi je ista pitanja. Zapravo, ovaj singularni problem s Gmailom obavijestio me je o prodaji samo mjesec dana nakon kupnje. Ovo je službena izjava tvrtke Nokia o pitanju:

Svjesni smo problema s uslugom Nokia Messaging koji trenutno utječe na račune e-pošte za Gmail i Google Apps. Problem je u tome što se e-mail sinkronizira s uređajem nakon značajnog kašnjenja. Sinkronizacija e-pošte automatski će se automatski nastaviti, ali trenutačno trenutačno nema dostupnih zaobilaznih rješenja. Trenutno istražujemo ovaj problem i pokušavamo riješiti problem što je brže moguće. Ispričavamo se zbog neugodnosti koje ovaj problem može uzrokovati.

Hvala vam,
Jeremiah Nielsen
Nokia Messaging
26. kolovoza 2009. 07:57
Izvor: Nokia Podrška Diskusije: E75 izvješća (bez poruka) s uslugom Nokia Messaging Gmail račun

Da bi se stvari pogoršale, ugrađeni S60 preglednik na E90 neće učitati sučelje za Gmail webmail ili mobilnu verziju. Dakle, ovdje držim pametni telefon koji košta preko 80.000 na tržištu, ali uopće ne može pristupiti Gmailu.

Također pročitajte: Nokia treba zaustaviti izradu S60 3. i 5. izdanja telefona

Sada provjerite ovo. Moja žena, glupost, ružičasta Sony Ericsson W595, obrađuje Gmail bez ikakvih problema! Je li se takva stvar trebala dogoditi? Vrhunski pametni telefoni koji djeluju glupo i srednje razine glupo ponašanje pametno?

Kako ne bi bio nepravedan za pametne telefone općenito, mogu li dodati da Gmail radi besprijekorno na svim Android i Windows Mobile pametnim telefonima koje sam koristio ili pokušao. Ovo se čini strogo Symbian problemom.

Što bih trebao razmišljati o svemu ovome?

Preporučeno
Ostavite Komentar