Glavni » general » Smart baterije su budućnost koju Nextbit radi

Smart baterije su budućnost koju Nextbit radi

general : Smart baterije su budućnost koju Nextbit radi

Sjeti se Nextbit Robin objavljen krajem prošle godine. Ako se možete sjetiti, telefon je ispravio jednu pogrešku u mobilnom prostoru uvođenjem pametne pohrane u oblaku. Ovaj telefon može automatski prenijeti vaše (rjeđe korištene) aplikacije i medije u oblak kako bi uštedio prostor. Tu je i mogućnost preuzimanja ih kad god želite. Također dolazi u paketu s besplatnim 100 GB pohrane u oblaku. Rezultat je radna kombinacija telefona i oblaka.

Kao što bi to sudbina imala, mnoge druge tvrtke imitirale su pristup Nexbita na Robinu nekim svojim uslugama, pogledajte Google fotografije. Apple je oponašala sličnu tehnologiju u iCloudu. Nextbit je vidio još jednu manu u mobilnom ekosustavu koji žele ispraviti.

Nextbit na spašavanje s Smart baterije

Nakon inteligentne pohrane oblaka, Nextbit uzima dugotrajni problem akumulatora. Pozdravite pametne baterije. Pogledajte izvod iz njihovog bloga:

Budući da se tehnologija baterija poboljšala usporenijom od druge tehnologije, industrija se oslanjala na učinkovitije procesore i veće baterije (Što mislite da su pod svim onim 5.5 "+ zaslonom?) Da rade svoj prljavi posao. Ti koraci daju vam viši vijek trajanja baterije, no poboljšanje je samo postupno. Nextbit će riješiti ovaj problem novim načinom - ponudom ponuditi performanse izvan onoga što točke govore.

Možemo primijeniti istu inteligenciju koju smo koristili za pametno pohranjivanje kako bi vaša baterija trajala znatno duže. U četvrtom kvartalu pokrenut ćemo novu verziju Nextbit OS-a koji će upoznati vaše navike i optimizirati funkcije na razini sustava kako bi vam omogućio što veći mogući prikaz. Baš kao i kod pametne pohrane, možemo ga primijeniti na vrhunskim značajkama koje je Google implementirao u Marshmallowu, pa čak i na onome što je najavljeno za N, složenjem uštede energije kako bi vam ponudio pravi mir.

Spremimo bateriju prije nego što trebate spremiti. Vrijeme je za drugačiji pristup. Ne možemo čekati da ćemo s vama podijeliti s nama kasnije ove godine.

Pričekajte i vidjet ćemo što nam Nextbit posluži

Preporučeno
Ostavite Komentar