Glavni » general » Ploče! Ploče! Ploče posvuda!

Ploče! Ploče! Ploče posvuda!

general : Ploče!  Ploče!  Ploče posvuda!

Grrr! Volim malu raznolikost. Izvrsno je imati različite stvari koje treba isprobati. Godine 2012. pisao sam o svijetu pametnih telefona toliko dosadnim iz perspektive operacijskih sustava. Ali situacija je gora od onoga što sam slikala u tom članku. Osim OS, smartphone oblik faktor je postao vrlo dosadno previše.

Jednom davno, ako ste dosadili pomoću određenog faktora oblika, mogli biste isprobati nešto drugo. Ali ne više. Imali smo školjke školjki, flip telefoni, vertikalni QWERTY klizači, strani QWERTY klizači, bombon bar QWERTY, komunikatori, a zatim smo imali povremene ploče.

Čak smo imali i nekoliko stvarno neobičnih tipova kao što su Ngage ili 3650, prikazano u nastavku.

Ali sada, ako vam se dosadi jedna ploča, pokušali ste ublažiti dosadu drugom pločom. To je sve što imamo - različite veličine ploča od stakla ili plastike ili bilo što pretvaraju materijal proizvođač je u stanju kuhati gore.

Možda zbog toga nalazim zanimljive Samsungove zakrivljene rubne smartphone-e - Galaxy Note EDGE i Galaxy S6 rub. Nije da one pružaju značajne razlike od ravnih ploča s kojima smo bili gušeni. Ali barem, zakrivljeni rubovi su odstupanje od ravnih ploča.

Istina je da se, osim neobičnog BlackBerrya u obliku QWERTY bombona, svijet pametnih telefona trenutno ne sastoji od plosnatih ploča. Mali ravni ploče, velike ravne ploče i ogromne ravne ploče. U redu, dodajte zakrivljene rubne ploče na to i omot. To je sve raznolikost koju dobivamo. I to je sranje.

Također pročitajte: LTE mreže u Africi
Preporučeno
Ostavite Komentar