Glavni » general » Skype i potrošnja energije na sustavu Windows Phone

Skype i potrošnja energije na sustavu Windows Phone

general : Skype i potrošnja energije na sustavu Windows Phone

Jučer sam dobio Big Red ažuriran na Windows Phone 8.1. Ažuriranje je takav ogroman napredak za platformu. Jedna od značajki koju donosi je Baterija Saver, aplikacija koja vam pomaže da bolje upravljate soku na smartphoneu sa sustavom Windows Phone. Ispod je snimka zaslona Battery Saver from Big Red:

Pogledajte kako je potrošnja energije Skype toliko puno veća od ostalih aplikacija? Pogodite što ga čini zanimljivijim: jedva sam dotaknuo aplikaciju Skype. Dok sam prijavljen na njega, samo ostaje u pozadini. Jedva da ikad dobivam Skype poruke. Ipak, sjedenje tamo u stanju mirovanja, daleko je najveća guzzler snaga. Što?

Najviše upotrebljavam aplikacije preglednika, Twitter i Foto. Vrlo dosljedno, zapravo. Ipak, pogledajte njihovu potrošnju energije od Skype-a. Sve zajedno, trojka se ne približavaju šteti koju Skype radi. To je samo čisto zlo. Ali nema wahala. Sada sam zabranio da Skype više ne bude u pozadini, kako se prikazuje snimak zaslona. Što je previše, previše je. Nema više gubitaka.

Preporučeno
Ostavite Komentar