Glavni » general » Skype 5.0 za Android također pomaže u pronalaženju prijatelja

Skype 5.0 za Android također pomaže u pronalaženju prijatelja

general : Skype 5.0 za Android također pomaže u pronalaženju prijatelja

Ako upotrebljavate aplikaciju WhatsApp ili Facebook, znate kako je lako pronaći prijatelje na svojim kontaktima putem aplikacije. To je točno kako funkcionira novi Skype 5.0 za Android.

S novim Skype 5.0 korisnici će moći pronaći prijatelje / ljude koji također koriste Skype na popisu kontakata svojih telefona, a aplikacija će se povremeno ažurirati u slučaju dodavanja novih kontakata na popis. Kada preuzmete aplikaciju, za nekoliko mjeseci od vas će biti zatraženo da potvrdite svoj telefonski broj prije nego što počnete uživati ​​u toj značajki pa ćete morati ostvariti strpljenje. Ako se prijavite na Microsoft račun, značajka će se automatski povezati s osobama u adresaru koji također koriste Microsoftove usluge kao što su Outlook ili Windows 8.

Međutim, možete odlučiti želite li da ta značajka bude omogućena ili ne preko postavki. Što znači da možete odlučiti želite li automatski dodati kontakte s vašeg telefona na popis Skype adresa ili ne i možete biti sigurni u privatnost vašeg broja jer to neće biti vidljivo javnosti na vašem Skype profilu. Također možete ukloniti svoj telefonski broj ako ne želite da vas ljudi pronađu.

Ažuriranje nove aplikacije bit će dostupno drugim korisnicima mobilnih operatera u narednom mjesecu.

Izvor: Skype

Preporučeno
Ostavite Komentar