Glavni » general » Skyfire provodi Windows Mobile i Symbian

Skyfire provodi Windows Mobile i Symbian

general : Skyfire provodi Windows Mobile i Symbian

Skyfire je proxy-based preglednik koji donosi bogato multimedijsko iskustvo na pametnim telefonima diljem niza platformi. Programeri najavili su da su phasing out usluga za Windows Mobile i Symbian.

Iz Skyfire bloga, odlaska u mirovinu od Legacy 1.0 proizvoda:

najavljujemo da ćemo završiti faze našeg naslijeđenog proizvoda v1.0 na Windows Mobile i Symbian 31. prosinca 2010. za preostale zemlje. Ovaj dvogodišnji proizvod koristio je pristup "proxy pregledniku" koji više nije naša vizija. To je bio revolucionarni proizvod kada je uveden i ponuđen besplatno, ali brzo se kreće mobilno tržište značajno se promijenilo od 2007, i kao mali tech start-up, moramo zadržati inovacije naprijed.

Naš novi 2.0 proizvod izgrađen je za sljedeću generaciju pametnih telefona i tableta uz punu podršku za html5, offline pregledavanje, javascript, WebKit i videozapise na cijelom zaslonu. Arhitektura 2.0 eksponencijalno je i podatkovnija i bolje odgovara tehnološkim planovima naših B2B kupaca (bežični nosači i proizvođači mobilnih uređaja).

Očekujemo da ćemo dovesti Skyfire 2.0 na dodatne platforme i započeti razgovore s nekim prijevoznicima i OEM-ovima kako bismo odlučili što će nam biti sljedeći operativni sustav. Microsoftova nova Windows Phone 7 i MeeGo platforma tvrtke Nokia oblikuju se kao platforme s puno potencijala, a nedavno predstavljanje novog Blackberry OS 6 sa jezgrom preglednika WebKit čini zanimljiv potencijal za buduće izdanje Skyfire 2.0. Mi cijenimo povratne informacije od naših korisnika, stoga javite nam koja platforma želite vidjeti na sljedećem Skyfireu i jednako važno da vaš bežični prijevoznik zna da želite Skyfire!

Preporučeno
Ostavite Komentar