Glavni » general » Siri-ously?

Siri-ously?

general : Siri-ously?

Vidim da su neki čitači Androida počeli označavati softver Siri kao skupe uređaje za reprodukciju. Pa, žao mi je što puknuti svoj balon. To je nešto više od toga.

Ja osobno bih volio da uređaji sa sustavom Android imaju veliku šansu jer bi konkurencija u ovom slučaju učinila proizvodu (Siri) još bolje. To nije toliko kao ono što čini upravo sada, što ga čini nevjerojatnim, ali mogućnosti! Učinkovito se kombinira između posla i igranja tako dobro da se ja osjećam da razgovaram s pravom osobom.

Što se tiče korištenja podataka tijekom protekla 2 dana, svjesno sam pokušavao nadzirati moju upotrebu podataka preko Siri, i zaključio sam da je vjerojatno jednako kao i provjera vašeg Facebook zida - a ne tako značajna.

Tijekom protekla 2 dana Siri je potrošio otprilike oko 7 MB podataka. Mogu živjeti s tim. Također sam postavio pitanja koja su neki korisnici zatražili u nastavku. Prvih nekoliko snimaka zaslona od kada sam radio neki posao sa Siri. Potonji su iz mog vremena. Slobodno zanemarite ovaj potonji ako ste skloni raditi cijelo vrijeme.

Vidite zašto volim Siri?

Preporučeno
Ostavite Komentar