Glavni » general » Grijeh telefonskog govora i MobilityArena.com

Grijeh telefonskog govora i MobilityArena.com

general : Grijeh telefonskog govora i MobilityArena.com

Svatko voli priznanje. Dakle, kada je jedan od naših dugogodišnjih čitatelja učinio niz tweetova u pohvale i uvažavanje našeg rada, ne bismo mogli pomoći, ali malo se onesvijestiti, pogotovo s obzirom na to da je osoba u pitanju, Sampson Umoru, tiha, često čitajući više od komentiranja. Ovdje su sadržaji njegovih tweetova sastavljenih za vaše zadovoljstvo čitanjem:

Grijeh telefonskog razgovora vrlo je kontroverzna tema. Dok neki vjeruju da je to loše, drugi se razlikuju. Za mene, to je mješovita torba. Iako se nešto ističe. Imamo vrlo osoban odnos s našim gadgetima, osobito telefonima. Neki telefoni čak su zamijenili prijatelje, roditelje, braće i sestre, itd. Telefoni sada skrivaju tajne koje voljene osobe ne mogu biti pouzdane. No, nedostatak je taj da ti telefoni neće uspjeti.

Da bi stvari bile gore, većina nas ne razumije ove telefone. Unesite @MobilityArena, gdje je gotovo sva vaša pitanja vezana uz bilo koji telefon odgovorena i riješeni problemi. Ja bih trebao znati, kao što sam ja jedan od njihovih gorljih sljedbenika. Cijenim velik posao @movericka i njegovog tima od divnih stručnjaka za gadgete kao što su @elroychibex i drugi za sjajne svakodnevne napore da nam poslužimo s najboljima. Nebo nije vaše granice. Molim te, zadrži zastavu kako leti, jer je naš apetit nezasitan. Vi ste naša GSMArena.

Hvala za ljubazne riječi, Sampson. Cijenimo vas i vašu podršku za ono što radimo. Obećavamo da ćemo nastaviti. Ovako ćemo se okretati!

Izvor. Slijedite Sampson Umoru, tweeps!

Preporučeno
Ostavite Komentar