Glavni » general » Rezervacija SIM kartica zaostajala: priča o dva grada (i Etisalatu)

Rezervacija SIM kartica zaostajala: priča o dva grada (i Etisalatu)

general : Rezervacija SIM kartica zaostajala: priča o dva grada (i Etisalatu)

Jutros, na jednom kraju Lagos, odvezao sam se do prodavaonice Sweet Sensation da pokupim moju rezerviranu Etisalat SIM. Imao sam SMS s rezervacijom i zaporkom kod mene.

Čekao sam čekanje oko sat vremena (razumljiva tehnička hitches). Nakon toga, obaviješten sam da moj broj nije bio rezerviran! Kako me sustav mogao poslati obavijest o rezervaciji i zaporku, a da zapravo ne rezervirate liniju da me pobijedi. Ali, hej, tehnologija nije takva spasenja koju mnogi smatraju.

Zvaničnik Etisalat je pitao mogu li se vratiti na pitanje o tome. Za što? Besplatni SIM koji bi koštao manje od N400 kada je pušten na tržište?

Pokušao sam biti pristojan. Zatim me je poslao svom nadzorniku, koji je počeo govoriti o meni otići u Izak John ulicu (ili tako). Nisam mu dopustio da dovrši tu misao. Rekao sam mu da bih prolazio i rekao zbogom.

Kad sam izašao, službenik koji je ranije bio nazočan me uvjeravao je da su mi imali kontakt podatke (kad sam završio obrazac na dolasku) i nazvat će me čim SIM bude spreman. Zatim ga je razbio dodajući kako bih trebao vidjeti svog nadzornika (opet) da mu daju svoje kontakt podatke.

Zdravo?!!! Rekao sam mu da ne gnjavi i odmah ode.

Mnogo milja sve do Lagosa, međutim, dogodila se druga drama. Fellow MobiNaija suradnik, Dayo, pokušao je rezervirati Etisalat broj nekoliko puta, ali je dobio poruku o pogrešci svaki put. I nikada nije primio SMS obavijest od Etisalata.

Također pročitajte: Bharti Airtel zaključuje stjecanje Zaina

Ali naporan momak odlučio je pokušati sreću. Stigao je do Big Treat stana i rekao im da nema SMS i nije imao zaporku. Etisalatovi tipovi tamo su upucali svoj GSM broj u svoj sustav, i da je bio rezerviran Etisalat broj za tu liniju!

Nema SMS-a. Nema zaporke. Ipak, on je otišao s njom sa svojim Etisalat SIM u rekordnom vremenu. Da; nema pravde na svijetu. U svakom slučaju, dobra stvar je da jedan član MobiNaija ima Etisalat SIM koji možemo koristiti za pokretanje naših testova i predstavljanje naših recenzija. Dovoljno dobro.

Preporučeno
Ostavite Komentar