Glavni » general » Tihi uspjeh kupine

Tihi uspjeh kupine

general : Tihi uspjeh kupine

Bilo je toliko mnogo priča o načinu na koji se OSX, Android i WebOS rastu, jer većina ljudi nije svjesna tihog revolucije koja je već godinama nastala u mobilnoj industriji s "starim čuvarom".

Prije mnogo godina gotovo nitko izvan Sjeverne Amerike nije čuo za Blackberry. Standardni Blackberry bio je dosadan i rangiran nizom značajki.

No, kanadski proizvođač, Research In Motion (RIM), izvukao je štos što ga nitko nije primijetio. Kupine su iznenada postale više privlačne očima, i počele su pakirati više zrnaca.

Danas, Blackberry je drugi po veličini proizvođač pametnih telefona na svijetu - veći od Apple, HTC i Samsung. RIM-ov rast nije prestao.

Prošle je godine RIM stekao Torch Mobile Inc., programere vrhunskog internetskog preglednika Iris koji je bio dostupan za Windows Mobile telefone. Jedan od gubitaka BlackBerryovih uređaja bio je sasvim osnovan ugrađeni preglednik. Zapravo, BlackBerry preglednik je više od WAP nego web preglednik. RIMova akvizicija TorchMobilea bila je izvrstan strateški potez. Sada korisnici Blackberrya mogu očekivati ​​vrhunsko iskustvo pregledavanja weba u ne-previše dalekoj budućnosti.

Činjenica: Kupine sada čine više od 20% tržišnog udjela pametnih telefona na svijetu, s oko 14% početkom 2008. godine.

Trend udjela na globalnom smartphoneu

Ironično, Blackberry ograničava čimbenik - činjenica da je više prilagođen korporativnom svijetu - također je ono što jamči njegovu budućnost. Moda dolaze i odlaze; poslovni svijet uglavnom ostaje stabilan. Kupine su poduzeća. BlackBerry usluge su poslovne usluge.

Korporativne organizacije pomažu osigurati RIM-ovu budućnost. Ovdje u Nigeriji, Blackberry vlada korporativnim svijetom. Ipak, ni pojedinci nisu izostavljeni. Internetska usluga BlackBerry (BIS) također omogućuje pojedincima da se uskočimo. Prepaid BlackBerry usluge dostupne su na svim funkcionalnim (Mtel je jednako dobro kao mrtva) GSM-based mobilne mreže ovdje.

Također pročitajte: Kako snimiti snimku zaslona na uređaju s Androidom 4 Jelly Bean

Na hardverskoj razini, postoje dodirne kupine, postoje QWERTY tipkovnice, jer postoje flip Mora. Čini se da je BlackBerry za svakoga. U redu; ne doslovno svatko.

Ako nisi prvenstveno medijska osoba (kupine su tradicionalno osrednje u području kamere, glazbe i video igranja), a vi trebate više e-pošte ili više od poziva, ili jednostavno trebate napraviti korporativnu izjavu može biti samo Kupina za vas.

Uređaj BlackBerry je postao stariji.

PS: Ako ste zainteresirani za kupnju BlackBerry uređaja, imajte na umu da nema podrške putem e-pošte bez pretplate na BlackBerry Internet Service. Na drugi način, nećete moći koristiti izgrađen-in klijent e-pošte bez BlackBerry računa.

Preporučeno
Ostavite Komentar