Glavni » general » Siemens SL45 pregled: Sleek poslovni suradnik

Siemens SL45 pregled: Sleek poslovni suradnik

general : Siemens SL45 pregled: Sleek poslovni suradnik

Siemens SL45 izgleda kao i svaki normalan telefon, ali ne vjerujete u to. Opremljena je s proširivim memorijskim utorom. To znači da možete umetnuti memorijsku karticu do 64 MB. To je prostor na disku na nekim računalima koje sam vidio u nekim od naših poslovnih centara i cyber kafića :), tako da morate shvatiti da ovdje govorimo veliko vrijeme. Nažalost, dugo nisam imao na sebi, i tako nije mogao staviti tu veliku memoriju i telefonske MP3 sposobnosti (da!) Svojim koracima.

Faktor oblika
Lijepo, mala i udobna za držanje. Ne izgleda loše niti s njegovom srebrnom završnom obradom.

Prikaz
Zaslon je velik i ima jantarno pozadinsko osvjetljenje koje prigušuje prvi put prije odlaska u potpunosti nakon nekih trenutaka neiskorištenja. Zaslon također podržava pozadinske i animirane slike.

tipkovnica
Tipkovnica na SL45 je u redu. No možda imate problema s najmanjim skupom ključeva - preblizu su podnožju telefona. Sa svojim velikim prstima ... hmn.

Život baterije
Trajanje baterije je u redu. Pod intenzivnom uporabom, dala je nešto više od 2 dana vremena.

veze
Možete kupiti podatkovni kabel za povezivanje s računalom ili koristiti infracrveni.

Prijem signala
Hm. SL45 je loše izveden u području niske razine signala u kojem živim. Jednom se nije registrirala na mreži za 2 dana kad je bila na meni na tom mjestu. Premještanje u grad nije imalo nikakvih problema.

SMS
SMS ovdje je u redu. Prediktivni unos teksta jedan je od onih boljih koje sam koristio.

Također pročitajte: Mini konj-konj: Gionee M3 Mini Review

Ostale značajke
Kalendar. Za napraviti popis. Kalkulator. Pretvarač valuta. Možete stvoriti mape na memorijskoj kartici, baš kao na računalu, i kopirati / premjestiti stvari tamo. Na primjer, možete imati mapu za stare SMS poruke koje ne želite odbaciti; mapu za animacije, drugu za preuzete zvukove itd itd.

Također možete učitati omiljenu audio CD glazbu s računala na memorijsku karticu i doći do slušanja u pokretu. Ova se značajka jako zalaže za mene.

Osim toga, telefon ima značajku pomoći u obliku skočnog prozora koji objašnjava što je istaknuta značajka na zaslonu, Nifty, ey?

Zaključak
Prilično dobar telefon. Mi? Ne baš moj telefon - loše upravljanje signalom i bez GPRS-a su moje osobne smetnje. Ali ako niste osobito svjesni takvog, idi ga zgrabite. Posebno razmotrite činjenicu da je sada dostupno po povoljnim cijenama.

Preporučeno
Ostavite Komentar